Vissa har flyt ibland

Postat fredag 19 september 2008 kl 00:12 av Kvastskatan

Nu blir det åter ett inlägg i dasshumorns tecken. Eller kanske skulle vi kalla det ett riktigt “skitproblem” den här gången? För allvarligt.. vad ända in i glödheta tar det åt min toalett ibland!??? Nog är den bra rolig emellanåt. Utåt sett verkar den helt normal. Spolknapp. Sittring. Vitt porslin. En Gustavsbergare av vanlig standardmodell alltså. Men GLÖM det säjer jag då bara! Utsidan kan verkligen bedra. För hur mycket jag än spolar å har mej.. är det då pin tji att få det där flytetyget till dasspapper att ge sej iväg till reningsverket!? Nänä. Det  fullkomligen VÄGRAR att följa med strömmen.. å ligger envist kvar där på ytan å guppar som en annan badanka..

Visst. Har man nu bara slängt kissnödan i toaletten är det väl inte hela världen. Men annars vill man ju gladeligen att det ska försvinna all världens väg lixom. Men icke då. Inte förrän man tröttnat på att spola sej halvt vansinnig.. å istället sliter åt sej toalettborsten.. för att skrikandes stå å pressa den där pappersbarkbåten till botten med orden:

- Men drunkna å DÖ nångång då.. ditt jävla pruttpapper!!!!!!!!!

Jag ska fööön starta mej ett rederi å bygga osänkbara skepp hädanefter. Lovar att Titanic skulle funnits än idag.. om bara båtjäkeln hade varit tillverkad av mitt PAPPER istället. Finns garanterat inte ett isberg i världen som rår på det materialet..

Wohoo! 7 pratglada har sagt nåt om “Vissa har flyt ibland”
 1. vildrenen meddelar att:

  Har du sittring? *avundsjuk*

 2. trollpackan meddelar att:

  Hmmm…ja….jo…känns säkert med en pappersbåt*fniss*

 3. Lordpeter meddelar att:

  Men du …. Om du blir en “knölare” istället för “vikare” så kanske papperet får bättre sjunkkraft? Se i alla fall till att alltid ha en extrarulle hemma - man vet aldrig vad som kan hända annars :)

 4. Marie meddelar att:

  Hahaha, din blogg är asrolig bruden!

 5. Laila meddelar att:

  Du får börja göra som vissa i Asien istället: Strunta i papperet, bara ta duschen och SPOLA av dig eländet istället! Sedan kan du alltid hoppa omkring en stund efteråt och lufttorka! :lol:

 6. Buzan meddelar att:

  been there, done taht.. men jag har fan inte fått nån t-shirt!

 7. dusko meddelar att:

  du är kul..

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se