Bitvis uppgraderad

Postat onsdag 24 september 2008 kl 12:25 av Kvastskatan

Sådär ja. Då var man tillbaka ute på bloggbanan igen! Kör fortfarande med samma skal.. men har en helt uppgraderad version under huven. WordPress 2.6.2 är det som gäller hädanefter. Vad jag sett hittills så hängde tydligen alla plugin med oxå utan att kurka ur. Trevligt. Alltid mycket roligare när allt går som det ska! Får väl fräsa runt i min nya upphottade bloggmodell ett tag å se om den nu är så bra som den verkat hittills.. men än så länge har förändringarna bara blivit till det bättre i allafall.

Vet inte vad jag hade gjort för att klanta till det.. men hade tydligen lyckats rasera det mesta på insidan. Fatal error å fullständigt slut på minne var det enda svar jag fick.. så fort jag ens närmade mej bloggskrället. Men nu kan jag åter både skriva nya inlägg å svara på kommentarer igen. Nice!

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se