Mobilt mysterium

Postat torsdag 25 september 2008 kl 12:31 av Kvastskatan

Kanske skulle ta steget fullt ut å uppgradera mej rakt in i år 2008 vad gäller på den mobila fronten oxå.. så man inte längre behöver sitta å gissa sej till vad i allsin dar folk försöker få sagt när dom skickar mms? Min Nokia 3510 hänger inte riktigt med i svängarna längre.

 Nån som möjligen vill gissa vad det här föreställer?? *skrattar*

 kommunikationsproblem

Jo just. Men nu vet vi i allafall hur karln skulle ha sett ut om han hade varit.. virkad?

Wohoo! 4 pratglada har sagt nåt om “Mobilt mysterium”
 1. Carl meddelar att:

  Du väljer själv. Behåll din telefon och skit i sms eller köp en ny billig utan en massa lull-lull men som går att ringa och sms:a med. Svårare är det inte, eller hur?

  Hmm.. vad var skillnaden du ville komma fram till där egentligen? *skrattar* Har ju exakt en sån lur redan. Utan lull-lull. Som det endast går att ringa å skicka sms med. Känns inte som jag blir speciellt uppgraderad på mobilfronten (vilket ju var tanken här).. om jag går å köper en exakt likadan igen? :cool:

 2. Nicklas meddelar att:

  :-() Du kan få en av mina… Har haft 5 st bara i år. Måste skärpa mig, annars får jag börja betala dubbelt för el…

  Jaja, alla prioriterar väl olika. Och det är det som butikerna går runt på! haha

 3. - ©Hasselgren™ - meddelar att:

  Halloj =)
  Nu får jag lite dåligt samvte =/ Den luren jag pratade om var ju redan bortlovad till mormor (jag och mitt jäkla minne.. kan man uppgradera det..) men jag ska kika i lådan… och se… skrotan behöver kanske uppgraderas lite (är man 4 och har haft samma mobil i två år så… :cool: då är det dags :wink: )
  Aj will återkomma med rapport om läget =)

 4. trollpackan kollar läget! meddelar att:

  Hmmm…ja…det är ju inget vidare bildmaterial det där…går säkert att få till det bättre;)

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se