Halvgalen

Postat lördag 27 september 2008 kl 03:10 av Kvastskatan

-”Men sluta se ut så där! Du är ju helt KNÄPP!??”.. kläckte yngste avkomman ur sej när jag lekte “So u think u can dance”.. å shakade loss här på vardagsrumsgolvet med mina ytterst coola moves.. samtidigt som Björn Skifs trånsjukt ropade ur högtalaren att han ville -”kraaaaama mej.. hålla i mej å kraaaaaaaaaaaaaaaama mej”..

Men nästa gång det yppas nåt liknande från den där lilla näbbgäddan.. kan jag bara peka på nedanstående resultat å tillrättavisa. Bevisligen är det ju minst halvvägs kvar innan hans påstående stämmer. HA!

You Are 50% Weird!

weirdo Normal enough to know that you’re weird…
but too damn weird to do anything about it!


How Weird Are You?

Wohoo! 7 pratglada har sagt nåt om “Halvgalen”
 1. Trallkantar-Ellen meddelar att:

  Det hade jag aldrig trott. Men faktum är att jag är weirder än min äldre syster - 60% weird!!! Måste va nåt fel på uträkningen…

  Hahhaha!! Jag VISSTE det!!! Såg man ju direkt på den där brandgula svampfrillan du hade här i min blogg för ett tag sen.. *asg* Beror säkert på att jag föddes först.. å du sist. Du är helt enkelt tillverkad av dom där reservdelarna som ingen annan ville ha. Därför vart det som det blev.. :cool:

 2. Carl meddelar att:

  Barnet tycker väl att du är pinsam, när du ormar dig runt på golvet. Mammor gör inte så. Mammor är vanliga, lagar mat och städar åt junior. Bäddar sängen och tvättar men du far omkring som en skadeskjuten anka till Skifs. Sätt på en raplåt så accepterar han det. Han kanske till och med bjuder upp dig.

 3. Miss Borderline meddelar att:

  OK, där sjönk ju min självbild som en STEN  :sad:
  Jag är endast You Are 30% Weird
  Not enough to scare other people…
  But sometimes you scare yourself.

  HUR kunde det bli såhär???!!!
  Trodde ju jag var iaf 80% knäppgök

 4. Trallkantar Ellen meddelar att:

  Känner dessutom på mig att jag gått och blivit äldre än dig på sistone också.
   Jag fick nog inte de bästa generna…
  http://www.vuxenpoang.com/

 5. Nicklas meddelar att:

  60%! Precis vad jag hoppades på! :)

  Se där! Är ju alltid trevligt när nåt går som man vill å hoppats.. istället för tvärtom.. :)

 6. - ©Hasselgren™ - meddelar att:

  Hmmm får man hacka in HTML här? =)

  You Are 50% Weird

  Normal enough to know that you’re weird…
  But too damn weird to do anything about it!
  :cool:
  How Weird Are You?

  Näää.. det blir bara rappakalja. Men jag var snäll å rättade till det åt dej så det blev läsbart.. :)

 7. - ©Hasselgren™ - meddelar att:

  Tack =)

  Fan, det där var ju likt mig… eller.. ehrmm.. :cool:

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se