Momentomistluren

Postat lördag 27 september 2008 kl 12:35 av Kvastskatan

Jag är förföljd!? Av en ytterst obehaglig människa. Det galna fruntimret skriker åt mej för full hals.. HELA TIDEN! Konstant å utan uppehåll. Herregud. Spelar snart sagt ingen roll vilken kanal jag slår på. Överallt står den där satans gaphalsen å gastar så där otroligt enerverande. Undrar om hon håller på så hemma hos sej oxå? Hur står dom ut i såna fall?? Inte bara det.. hur i hela fridens dar lyckades hon få anställning på tv?? Var det ingen som lyssnade på hur hon LÄT först!?? Å VARFÖR SPRIDER SEJ MÄNNISKAN ÖVERALLT??? 

Behöver helt klart köpa en ny fjärrkontroll snart. En med inbyggt virusprogram.. så jag kan radera bort Momento från min smittade tvapparat.. innan den hoggar tag i alla resources..

Jo. Jag börjar väl tröttna en smula på alla dessa ringeflängplingeplongprogram nu då.

Wohoo! 7 pratglada har sagt nåt om “Momentomistluren”
 1. Carl meddelar att:

  Vem är det du menar? Många skriker.

  Hahaa!! Jo jag vet. Många skriker. Men alla skriker inte lika högt å ihållande. Hon är själva übermistluren. Namnet vet jag dock inte.. men hon är mörkhårig.. om det är till nån hjälp? :grin:

 2. Rose meddelar att:

  men men är du häxa eller inte?? :roll:

 3. Mimmi meddelar att:

  Jag förstår faktiskt inte heller vad du pratar om? Vad på TV stör dig så oerhört? Och hur kan man släppa in nån från TV för att störa ens eget liv?
  Jag är förbjuden på den här sidan, och blev lite förbannad över att du avfärdade mig som idiot, jag har åtminstone ett jobb och definitivt inte tid att sitta och läsa din blog 7/24. Villl du sen kalla mig feg som inte lämnar ut min mailadress så är det upp till dig. Och jag vill inte ha det så. Ok? /M

  Ja att du har problem med förståndet är uppenbart, det har du bevisat flera gånger nu. Du är enbart otrevlig. Har aldrig tillfört något. Är inte det minsta välkommen här, ändå är du här nu igen?? Så det där jobbet hindrar dej tydligen inte från att återkomma hit gång på gång och lusläsa min blogg, enbart för att hitta något att fälla bittra kommentarer över. I mina ögon är det ett otroligt idiotiskt stalkerbeteende du uppvisar, så självklart blir du avvisad. Du får helt enkelt försöka övervinna ditt tvångsmässiga surfande som gör att du trillar in här hela tiden, och hitta andra bloggar att sitta å fladdra med läppen på. Tydligare än så kan jag inte uttrycka det. Så. Seså. Var vänlig håll dej borta härifrån nu. Vi kan inte annat än bara bli gladare av det, både du och jag. Ok? / M

 4. Miss Borderline meddelar att:

  Hahahaha……jadu Mimmi, snacka om att du sitter i glashus och kastar sten  :P

 5. WoB meddelar att:

  Herregud. Vart kommer alla denna världens Mimmiar ifrån? Dom kryper in under huden på en och gnäller på det mesta man gör. Jag vet inte hur många som har klagat på att jag har en massa tid över till att blogga medan de själva de stackarna måste gå till jobbet och slita i saltgruvorna hela dagen lång. Likt förbannat hinner de sitta och läsa bloggar de inte gillar. Vart finns logiken i det?

  Ja jag kan inte svara på om det beror på väldigt dålig uppfostran.. eller om det är olater dom lagt sej till med själva i vuxen ålder. Men visst är det trist att det ens ska behöva finnas så förbittrade små människor med så innehållslösa liv.. att dom faktiskt anser sej ha både tid & ork över till sån sysselsättning. Det borde finns så mycket annat som ger livet mening? Kan man tycka..

 6. Carl meddelar att:

  Kom ihåg en sak, alla som talar om gnäll. Vad är “gnäll”? Jo gnäll är något man yppar när man inte har förmågan att komma med något konstruktivt själv. Det är som att sitta intryckt i ett hörn och gaffla utan att på egen hand ta sig ut. Klaga och gnäll är i princip samma sak. Lilla söta kvast, du måste kunna ta lite kritik utan att bli förbannad. Kan du inte ta en bild, där vi får se dig så där riktigt arg? Bemöt “Mimmi” konstruktivt, så kan du kanske rent av bli nätvän med henne. Förresten i  vilken kanal skriker die überbesenstielfrau?

  Momento går på trean & sexan.. men alla kanaler har ju sina egna ringeplingprogram med sina egna gaphalsar som sagt. För övrigt måste jag inget alls. Det ska mer till än ett bittert fruntimmer för att jag ska bli förbannad. Men jag har varken tid eller lust att sitta å leka hobbypsykolog.. så den som inte kan bete sej som folk är inte välkommen här helt enkelt. Svårare än så är det inte. Men det finns ju inget som hindrar att du startar en egen blogg där du kan sitta å vara hur “konstruktiv” som helst om du nu vill å känner för det. Bara att skriva adressen här nästa gång.. så kan jag hänvisa gnällspiken till dej sen istället.

 7. Carl meddelar att:

  Nu blev det roligt. Du blev lite förbannad på mig nu, inte sant? Jag provocerade dig avsiktligt. Du reagerade normalt. Jag hade reagerat på samma sätt fast sju resor värre. Gnällspikar är ett gissel. Jag håller med dig helt och hållet. Du får gärna behålla henne för dig själv. Gnällspikar finns det gott om ändå på jobbet.

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se