Dags att leka 20 frågor

Postat söndag 28 september 2008 kl 07:50 av Kvastskatan

Frågelekar är alltid kul tycker jag! Som tur är. Speciellt med tanke på hela den långa listan Nicke Nyfiken dyvlade på mej med frågor som skulle besvaras.. *s* Så here it goes dårå:


1. Tre saker om dig själv du är stolt över:
Att jag alltid följt mitt hjärta. Inte blivit bitter för att livet velat annorlunda ibland. Att jag tog möjligheten att ändra mitt liv när jag fick chansen.

2. Som vän är du?
Lojal. Pålitlig. Slitstark.

3. Är du bra på?
Att få saker gjorda. Både tråkiga som roliga. Organisera. Effektivisera. Fixa saker i största allmänhet. Se möjligheter istället för problem. Har även med framgång uppfostrat ett gäng dvärgar till riktigt bra små människor!

4. Är du avundsjuk?
Nej.

5. Öl och pilkastning eller discomusik och dans?
Dansa är alltid kul.. vare sej det gäller disco eller rattas runt i vanlig styrdans! Med eller utan öl spelar ingen roll. Pilkasting däremot blir mycket roligare efter några öl. Helst ska man ligga på mage.. uthälld över en madrass vid Vrånkans sommarstuga.. å i det läget försöka pricka tavlan på väggen.. *s*

6. Tränar du? Isåfall vad och hur ofta?
Ehh.. nä?? Men tv-spel är kul. Å att dansa. Det får räknas som sport nu..

7. Det första du gör på morgonen?
Kliver upp. Sen vaknar jag efter några timmar. Oftast. I allafall veckorna när dvärgarna är hemma. Barnlediga veckor brukar däremot uppvaknandet å uppstigandet vara lite mer synkroniserat.. när jag slipper kliva upp så där okristligt tidigt nästan mitt i natten..

8. Hemlig “förälskelse” - typ skådis eller annat “oskyldigt”?
Äh. Fredrik Lindström är ju inte speciellt hemlig.. *s*.. så jag får nog svara nej här.. *s*

9. Pratar du med dig själv?
Jadå. Sitter t.ex. å hummar å låter hela tiden nu medans jag skriver. Pratar för övrigt glatt med mej själv vid alla möjliga å omöjliga tillfällen. Jag är trevlig att prata med helt enkelt? *skrattar*

10. Mest märkbara tantvarning?
Inte så mycket rent utseendemässigt än kanske.. men jag har däremot börjat säja.. “ungdomarna nu för tiden”.. haha!! Dessutom tyckte jag Janssons Frestelse var GOTT när jag smakade förra julen!?.. DET lär ju räknas om något! Alla tanter å farbröder äter Jansson.

11. Vad skulle du vilja göra mer på din fria tid?
Är iofs nöjd med livet som det är nu.. å har möjlighet att göra det jag vill på min fritid. Men visst vore det trevligt att ha en darling som upptog lite mer av det utrymmet. Kärlek kan man inte få för mycket av.. å det finns plats över.. som sagt.. *ler*

12. Något nytt projekt på G inom snar framtid?
Skruva ihop sista bokhyllorna å äntligen få alla böckerna på plats. Inhandla ny vinterjacka åt junior. Kanske fynda nåt åt mej på samma gång? *ler* Installera om XP-burken. Byta plats på två hårddiskar. Ta en tur upp till Dalarna. Även en till Märsta för att inspektera “människobarnet Elias”.. (ja han slapp faktiskt heta Alice).. *s*

13. Nåt du SKULLE VILJA göra, men aldrig får tillfälle, tid eller råd med?
Nu låter det upprepat här nästan. Blir ju samma som nummer elva..

14. Det bästa med att ha barn:
Ja jösses. Den frågan har man ju ställt sej själv x antal gånger oxå.. speciellt när dom betett sej som små monster. Då har man haft lust att sälja dom till första bästa.. eller.. “ta två betala för en”.. typ.. *skrattar* Men.. nånstans där inne finns tydligen en inbyggd gen som tar över allt förstånd.. å så har man glömt det lika snabbt igen. Så jag lär nog svara ALLT här ändå. Ett liv utan barn nu.. vore som ett liv utan luft. Väldigt svårt att leva..

15. Är du pinsam ibland? När?
Inte enligt mej.. men fråga junior så blir det säkert annat ljud i skällan! *skrattar* Speciellt när jag utövar mina supercoola dansmoves.. *s*.. kramas offentligt så klasskompisarna ser det.. eller försöker beatboxa.. hahaha!!

16. Person som du avskydde i skolan?
Njaa.. avskydde var väl å ta i. Men visst. Mobbare har väl aldrig stått högt i kurs hos mej..

17. Hångel på första dejten?
Ujja! Eller.. *ehrm*.. ja tack? =o)))

18. Din bästa killkompis?
Alla är bäst på sitt sätt.. så här blev det svårt att välja? Men om jag ska göra ett försök då.. så är nog Christer (pappan till mina två äldsta) den som står mej närmast. Möjligen hans fruntimmer Anneli skulle platsa här istället. Hon är oxå min bästis.. å den enda av dom två som kan köra bil som en “riktig karl”.. *skrattar*

19. Vad gör du på helgerna?
Tjaa.. beror väl lite på humör å tillfälle? Men vissa nöjen är mer eller mindre ett stående inslag.. om än inte enbart bundet till helger. Som att umgås med dvärgarna. Skriva. Spela Supertetris. Eller Kungen. Glo på film. Gå på loppis. Handarbeta. Teckna. Lösa korsord. Fotografera. Fast mesta tiden just nu går åt till att möblera om här. Förutom när släkten avbryter.. å tycker jag ska rycka in å laga deras havererade dumburkar istället dårå..

20. Livsdröm?
Den är lång. Men som tur är har jag skrivit ner den redan. Klicka här!

Såå.. nu var det slut på frågor. Varsågod att besvara dessa frågor den som vill å känner för det. Hojta till så jag kan komma in å kika sen i såna fall! =o))

Wohoo! 5 pratglada har sagt nåt om “Dags att leka 20 frågor”
 1. Nicklas meddelar att:

  Duttit! :-()

  Kommer ALDRIG att äta Jansson. Får vara en antigubb-rebell om det krävs!

  Märsta va? Min gamla hemstad i 25 år. Har nästan glömt att det faktiskt fortfarande bor folk på östkusten… haha

 2. Miss Borderline meddelar att:

  NÄÄÄÄÄÄ men VAD är det jag läser på punkt nr 8 :wow:
  Har du alldeles glömt bort Fredrik Lindström :roll: :sad:

  Hahaha!! Nejdå. Fina Fredrik glömmer man inte i första taget! Men han är ju inte direkt hemlig.. så det gick ju inte att skriva godingen där. Misstänker i allafall att det framgått ganska klart vid det här laget att han ligger på plus hos mej.. *skrattar*

 3. Laila meddelar att:

  Tänk att det alltid är lika roligt att läsa sådana där listor! Jag får nog kopiera av den och se om jag oxå kan svara på dessa frågor… :grin:

 4. Miss Borderline meddelar att:

  AHA, han skulle vara hemlig på det viset…….som jag å Viggo då  :lol:

 5. nathalie meddelar att:

  snygg blogg, verkligen :)

  Tacktack! :)

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se