Före & efter

Postat tisdag 30 september 2008 kl 09:29 av Kvastskatan

Det är kul att leka med Photoshop. Då kan man få folk å se ut som man vill ha dom.. *s*
Ärsch. Men ett litet exempel på hur man kan stila till en bild som var ganska misslyckad:

Starta bildspelet genom att klicka på pilen mitt i bilden. För att skärskåda bilderna lite närmare å i större format.. är det bara att därefter klicka till på fyrkanten nere till vänster!

Wohoo! 10 pratglada har sagt nåt om “Före & efter”
 1. Trallkantar Ellen meddelar att:

  Håller du billiga kurser för nära släktingar i sånt??

  Skulle inte tro det va!? Räcker gott att JAG kan sätta fula frillor på DEJ.. inte tvärtom.. :cool:

 2. trollpackan meddelar att:

  Det är säkert kul! Och du är duktig på det där med bilder ser det ut som!
  Jag har precis börjat med photoshop men jag har lite svårt med tekniken*fniss* som alltid, men skam den som ger sig;)

 3. Larsa meddelar att:

  Oj! Vilket proffsigt fotojobb! Tänk om man kunde trolla bort sina egna dubbelhakor lika snabbt i verkligheten, samt den begynnande flinten.  Det vore något! :cool:

  Tacktack! *ler* Inte för att såna saker stör mej i verkligheten.. det har sin charm det med. Men det hindrar ju inte att det är kul att leka i photoshop ibland ändå.. :)

 4. Anki meddelar att:

  Hoho, vad snygg han blev! Skulle du kunna tänka dig att redigera några bilder av moi, undertecknad, Anki?! :lol: Jag har ju också Adobe Photoshop, varför kan inte jag såna här finnesser?*fundelerar* Kankse kan det bero på att jag inte läst bruksanvisningen, men det är bara en tanke…Du har blivit utsedd till en av mina favvo bloggar, så en liten bild med I love your blogg kan du klistra in hos dig IGEN! Undrara varför jag bara blivit utsedd en gång? En hint kanske? Borde jag sluta blogga? Never in my foot! Jag ger aldrig upp :wink: /Anki

 5. Emma meddelar att:

  Ah men visst är det kul att greja i photoshop. Trillade in i programmet när jag va tio bast och har hållt på sen dess. Dessutom läste jag på Ljud och bildskolan och har lärt mig extra skills där.

 6. Lordpeter meddelar att:

  Jisses va Fåtåsjåpp kan göra … Inte nog med att den trollade dit hår som inte ens fanns med på första bilden - dessutom gjorde programmet nått som inte ens frisörer klarar av - trollar dit tjockare hår :D
  Men du … När du nu visar hur du kan trolla - är du inte rädd för att bli avslöjjad själv på dom bilder på dig själv som du visar upp? *s*
  Som tur är behöver jag ju inte förbättras så mycket - det är inte lätt att vara perfekt ;-)

  Haha! Nää.. då skulle jag knappast lagt upp den där ljudlösa videosnutten till allmän beskådan här. Skulle ju framgå ganska så omgående i såna fall.. för videoredigering begriper jag mej då inte ett skvatt på. Dessutom avslöjade jag faktiskt alldeles själv att jag tog till Photoshop för att trolla bort finnen som bosatt sej på näbben min på senaste kortet.. *skrattar*

 7. Carl meddelar att:

  Har du gjort som Lordpeter skriver, så har du ställt till det för dig. Har du stämt möte med en stilig man, så söker han som ljus och lykta efter en söt glad tjej. Men han ser inte tjejen på mötesplatsen, trots att där går en “vanlig tjej” med ett alldagligt utseende.

  Dom gånger jag nu dejtat nån från nätet har jag aldrig haft såna problem. Jag har blivit igenkänd direkt. Liknande fällor går ju dessutom att undvika.. om man nu har möjligheten att se varandra i webkamera innan..

 8. Lordpeter meddelar att:

  Njae Carl … ingen fara… Kvasten är så snygg som bilderna visar. Men visar man att man är duktig på att förändra folk med Fåtåsjåppen så växer säkert oxå misstankarna om att man “förbättrat” sig själv lite (utan hjälp av kirurger)

 9. Miss Borderline meddelar att:

  Hahahaha, ja här kommer ju den totalt datorokunniga Missen…..jag SÅG ju inte ens grejjorna du gjort på killen förrän jag läste kommentarerna hahaha….trodde bara det var bakgrunden du ändrat  :blush:
  Som du förstår så har jag inte photoshop, så jag undrar en sak…..om man har ändrat en bild i photoshop kan man då framkalla den så som man har ändrat bilden?!
  Isåfall ska jag nog skaffa mig isåfall :lol: :cool:

  Äh. Jag vet nog jag. Hade det varit Viggo istället.. så hade du sett skillnaden DIREKT! :grin:
  För övrigt så.. njää? *s* Nån framkallning behövs inte. Den biten är ju lixom klart redan. Har du en skrivare är det bara att printa ut bilden så har du den direkt i handen. Använder du dessutom fotopapper blir det riktigt snyggt. Äger du ingen sån kan du få det gjort hos en fotohandlare istället. Enkelt! :)

 10. Miss Borderline meddelar att:

  Jag brukar beställa fotona via nätet.

  Ja Viggo är det ingen som “tallar” på ostraffat, hen är perfekt som han är  :grin:

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se