Fel födelseattest

Postat onsdag 1 oktober 2008 kl 12:56 av Kvastskatan

Hahaha!! Jag har nyss tittat på Hem till gården.. UTAN att mormor satt bredvid. Japp. Helt frivilligt alltså?? Så nu vet vi att det står fel i min födelseattest. Jag fyller inte 43 nästa månad. Möjligen 63.

Står säkert inte på förrän jag sitter här å önskar att Sommar med Ernst går i repris snart..

klickbar bild

Wohoo! 4 pratglada har sagt nåt om “Fel födelseattest”
 1. Laila meddelar att:

  He he.. får erkänna att sedan jag blev arbetslös, har det blivit en (o)vana att äta sen frukost till nämnda TV serie - jag som aldrig följt den förut! :roll:
  Och visst ääääär det nåt speciellt med Ernst bara fötter som mjukt smeker fram över det nybonade trägolvet…?

 2. Carl meddelar att:

  Jaha du lilla vän. Gillar du Ernst du med. Alla hans lösningar är gammal skåpmat, men som han försöker få att framstå som nyheter. Höjden var från något år sedan när han gjorde en mobil av gammalt skrot och hans bord av en rostig cirkelsåg. Eller när han satte små ljus i hinkar som han lät driva ut på sjön. Det förekommer ju i andra kulturer, så det är inget nytt. Höjden är ändå hans små cykelturer. Han vill att det skall se ut som om han cyklat långt in till stan, men i själva verket har han åkt bil med cykeln där bak. Det avslöjades under en tagning när Ernst var ute på en vinglig cykeltur. Han bör raka bort den lilla skäggstumpen under läppen. Det ser ut som en annan känd trekant har förflyttats upp i truten på karln

 3. Carl meddelar att:

  Då måste du vara Sveriges i särklass snyggaste 63-åring. Helt naturell utan några ansiktlyftningar och vilken kropp! Inga skrynklor på huden. Vilket vackert ansikte i motsatts till sveriges drottning. Hon ser ut som en rovfågel i truten med alla strama hudveck. Tänk vad vacker hon hade varit utan de där lyften.

 4. Miss Borderline meddelar att:

  Ajajajajaj det här bådar inte gott  :no:

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se