Poolpopojken

Postat onsdag 1 oktober 2008 kl 17:03 av Kvastskatan

Tänka sej vilka krumsprång logiken kan utsätta en för ibland. Jag som aldrig haft den minsta lilla dragning till Frankrike. Har t.o.m sagt högt att jag aldrig nånsin ska HA med nåt franskt skräp att göra heller! Jomentjena..

Gissa vem som sitter här med väldigt lång näsa på sej nu då? Dels har hon en otroligt läcker fransman stående på parkeringen sin nu för tiden.. dels har hon tillbringat senaste kvarten inne på tuben med att hänfört lyssnat på det andra underverket! Så. Fartvidundret har jag redan. Hit med en egen BeatBoxBoy oxå. NU!! :)

Det bästa kommer 1:23 minuter in i filmen.. cheeezzzez!!
Vilken pipa unge herrn har. Come to Mama Poolpopojken!

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se