Uppdrag barn

Postat lördag 4 oktober 2008 kl 20:39 av Kvastskatan

Har du blivit blåst av Vattenfall.. å vill att dom ska bli av med lite slantar oxå? Eller vill du bara få känna dej så där nyttig utan att behöva skänka bort egna pengar.. genom att istället skänka bort andras? Dåså. Det är lätt ordnat! Bara att skriva ett eget inlägg om “Uppdrag Barn” - sen är det klart. Tadaa! Vattenfall skänker nämligen bort 20 kr till Childhoods verksamhet för varje blogg som i ett inlägg länkar till: www.uppdragbarn.se


Se där ja.. dagens goda gärning. Var ju varken krångligt eller dyrt! :)

Wohoo! 3 pratglada har sagt nåt om “Uppdrag barn”
  1. Lordpeter meddelar att:

    Uh-oo…  Jag vet ju att du är lite sur på Vattenfall sedan tidigare … men om alla människor skänker bort deras slantar - då lär dom ju få in dom igen? Vilka blir det som får betala? Jo dom stackare som (fortfarande) är kunder hos den där firman :O …. stackars jäklar! Finurligt det där med företag som ger bort pengar till höger å vänster - typ försäkringskassan som visst ger 200.000 till en f.d. Hells Angels-ledare för att han hade nått kort arbete innan han fick “ont i ryggen”. Ge honom lite mer vet ja! Han har säkert ont som fan…

  2. Lordpeter meddelar att:

    Hörrö tanta! Jag såg precis en reklamfilm om en stackars isbjörn som inte kunde komma upp på isen för att den gick bara sönder för honom. Så han tvingades simma runt där i det varma vattnet. Så helt plötsligt börja det snöa, vattnet frös till is å isbjörnen börja kuta runt i snön jättelycklig å vipps dök det upp en miniversion av björnen oxå… Sen kom texten “Se vad din underskrift kan göra för miljön. Vattenfall” … Men va fan? Är dom FÖR snö å kyla? Hur ska Vattenfall klara sig utan rinnande vatten? Tusan vet förresten hur dom klarar sig utan kunder å utan pengar (eftersom dom ger bort dom till nå stackars barn *s*)

  3. chili meddelar att:

    tänka sig att man kom hit igen. Sitter och bläddrar mej fram bland tusentals bloggar:) Hur é de med dej idag?

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se