Kvast på villovägar

Postat torsdag 9 oktober 2008 kl 22:36 av Kvastskatan

Jodå. Här vill det till att ha varit inaktiv i några dagar.. men så har jag varit ute å lekt å umgåtts i den verkliga världen ett tag istället. Tog en sväng upp till Gävle i tisdags.. å fortsatte sen till Borlänge efter att ha plockat upp Mamma vid Gävle-Bro. Men så idag styrde jag kosan hemåt igen. Hann knappt innanför dörren innan det var dags att ge sej ner i tvättstugan. Tvättid  bokad klockan 19-22. Bah.

Konstaterar så här fyra timmar senare.. att det var inte alls lika roligt att komma hem som att åka bort. Men men. Har i allafall rena kläder igen. Orkar jag bara dra på alla påslakan å örngott igen.. så har jag snart rent å fint i sängen oxå..

klickbar bild

Wohoo! 5 pratglada har sagt nåt om “Kvast på villovägar”
 1. Lordpeter meddelar att:

  Jag misstänker starkt att du drabbats av umgängessjukan :D … Bara att fylla bilen med kids och upprepa det roliga då? Skönt i alla fall att du inte hade bilen i garage där borta i Dalarna - Tydligen var det nån som frös därborta å tuttade på halva stans bilbestånd… Dumt!

 2. Laila meddelar att:

  Välkommen hem igen då! Till regnet höll jag på att säga, men vad vet jag om vädret hos dig? Eller vad du har haft för väder i Borlänge…? Nej just det.
  :cool:

 3. Lilltroll meddelar att:

  Låter härligt med lite utflykt så där… far runt där i trakterna själv men mest sommartid. Fast ja, Gävle blir det ibland förståss, en bit att åka men hiskeligt bra veterinär finns det där så då får man bita i det sura äpplet och åka en bit. Tvättstugan låter ju “så där” kul, men härligt när man är klar!

 4. vildrenen meddelar att:

  Välkommen hem dådå. Tänkt att du har renar överallt - renar i kläderna och renar i sängen.

  Jaa.. å i luren oxå tydligen! *skrattar* Nice talking 2 u.. var ju ett tag sen sist. Eller sju.. *s*

 5. Gullilla meddelar att:

  Önskar dig en trevlig och skön helg säger mamman till Magica de Hex!:P

  Jag tackar å bockar å brusar! Så här i efterhand kan jag tala om att din önskan gick i uppfyllelse oxå. Helgen var precis så där trevlig man kan önska sej! :)

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se