Nice price!

Postat fredag 10 oktober 2008 kl 23:50 av Kvastskatan

Det är inte ofta jag pudrar näsan å har mej.. så utbudet i sminkväskan har länge varit sorgligt eftersatt. Fick ett litet infall för ett par år sen att jag väl borde uppgradera innehållet i den där beautyboxen till 2000-talet.. men höll på att trilla baklänges då jag slängde ett öga på prislapparna. Herreminje vad dyrt!? Så det blev inte mycket handlat då inte. Planerna blev kvar på betastadiet.. kan man väl säja..

Men NU ska jag äntligen få lite färg på näsan igen! För inne på Yves Rocher pågår en stor rea för fullt.. där dom säljer ut en massa roliga saker från 15:- å uppåt. Beställer man för minst 300:- är det dessutom fraktfritt. Här börjar vi prata om priser helt i min smak alltså! Hämtade ut paketet idag.. vilket innehöll följande fynd:

fyndhörnan

Produkt Färg Ord. pris
Nu
Mascara Brun 139,00 25,00
Nagellack Brunrosa 112,00 15,00
Nagellack Brunrosa 112,00 15,00
Läppstift Korall 139,00 25,00
Läppstift Brunrosa 139,00 25,00
Läppkonturpenna Brun 99,00 15,00
Läppkonturpenna Naturell 39,00 20,00
Läppkonturpenna Pralinrosa 39,00 20,00
Underlagscreme Persika 174,00 35,00
Underlagscreme Persika 188,00 35,00
Löspuder Transparent 114,00 68,40
Dag & nattcreme   299,00 Gratis
3 Miniprodukter     Gratis
Silverarmband     Gratis

Summa: 1593 kr
308,40 kr

Sammanlagt blev det alltså 308,40 istället för 1593:- .. för att färglägga mej till ett helt nytt ansikte. Nice! Nu kan jag mejka mej bjuttifull ett par år framöver igen! :)

Wohoo! 6 pratglada har sagt nåt om “Nice price!”
 1. Lordpeter meddelar att:

  Jag förstår inte alls … behöver du verkligen så där mycket saker? Jag ser inte en pryl där som jag har nytta av - vi killar hålls ju med en naturlig skönhet vi ;-)

 2. Lilltroll meddelar att:

  Oj, måste in och kika lite. Min, väldigt lilla, sminkväska är ju också väldigt eftersatt. Mycket beroende på att på mornarna är jag så trött så jag inte ser hur jag ser ut - och att försöka få på lite färg i det läget kan ju få väldigt katastrofala följder :lol:

 3. Laila meddelar att:

  Pralinrosa! Det låter verkligen läckert!! :nod:
  Jag har inte mycket i min väska heller - glömmer liksom bort den helt mellan varven. Behöver liksom inte sminka mig för vare sig trädgården eller hästen så när jag väl ska ut på något mera officiellt så står jag där och har ångest. Har liksom glömt hur man gör också, så resultatet blir aldrig som jag tänkt mig. Om det nu beror på det…. hmmm. :no:

 4. trollpackan meddelar att:

  HAHA! Ja, jag använder inte så mycket jag heller, men jag har en dotter som gör det(20 år) och ibland så blir jag lite inspirerad av henne…men…resultatet blir inte likadant*skratt*
  Jag vet inte vad jag gör med underlagskräm och puder…hrm…här blir det bara ögonpenna och mascara och lite rouge. Läppstift ibland. Sminkkontot är litet kan jag tala om, och det är ju bra i och för sig.
  Dottern har sminkat mig en gång efter konstens alla regler men jag kände mig bara utklädd…hmm…inte riktigt bekväm med det om du förstår?

 5. Rebecca meddelar att:

  Oha.
  Med de där priserna har ju nästan alla råd att vara snygg.
  Ja, jag menar de som inte är det från början då. Som jag. ;)

 6. Anki meddelar att:

  :nod: Helt överkomliga priser*me like* Jag bara älskar rea, hör inte till typen som skryter om hyr dyra saker jag köpt, tvärtom! Ju mindre jag betalar desto mer älskar jag grejen och är extra nöjd över att jag inte tilhör de pantade som betalar mer än nödvändigt! :grinnod: Du bara måste gå in och rösta på min lilla hund, vi är med i en foto tävling första pris är presentkort på djuraffären….*måste ha*. Du hittar länkarna på min blogg!! //Kram från Spånhäxan el Magica De Snål

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se