Katastroflarm utfärdat

Postat lördag 11 oktober 2008 kl 23:48 av Kvastskatan

Men herregud.. säj åt mej att sluta med det här innan min lägenhet blir helt oframkomlig!! Jag kommer ALDRIG att få ordning på det här stället.. om jag inte slutar städa å riva till hela tiden!?? Slog visst runt i huvet alldeles tidigare idag.. för helt plötsligt fick jag för mej att sortera upp alla gamla datorprylar som ligger å skräpar lite här å var.. för å se om det kanske fanns prylar över att plocka ihop ytterligare en burk. Jojo. Hjärnblödning ÄR tydligen ärftligt.

Gick ut stenhårt å drog glatt fram varenda låda å kartong.. å hällde ut allt. Precis överallt. I köket. På sängen i juniors rum. Ute i hallen. Å jodå. Inne i vardagsrummet oxå. Sen tröttnade jag visst.. så där mitt i.. typ? Så resten av kvällen har jag roat mej med annat istället. Det här bl.a:

Ska bli kul å se vad jag tycker om det initiativet när jag vaknar imorron..

klickbar bild

Wohoo! 4 pratglada har sagt nåt om “Katastroflarm utfärdat”
 1. Lilltroll meddelar att:

  Ha ha… låter ju precis som mej! Ställde nyss fram dammsugaren för att dammsuga, sen gick jag ut och städade i trädgården… fast du var ju värre förståss :cool:
  Men det är i allmänhet så där det går till hos oss också - tyvärr!
   

 2. Ninacian meddelar att:

  :grin: Ibland stökar vi till mer när vi ska städa än oordningen som var före vi började. Skrattar

  Ha en skön söndagskväll från Ninacian

 3. Lordpeter meddelar att:

  Hehe … Själv åkte jag i fredags å jobbade … ringde en f.d. leverantör för jag behövde ett datorchassi … Så nu har jag 17 stycken chassin kraftpaket, 10 tangentbord, ett gäng kort å 2 stycken P3:or på 500 MHz stående här. Ja va fan ska man göra? Priset var ju rätt jue *s*
  Jäkla spel förresten …. 6:e platsen snöt jag, men jäkla va less jag är på att höra plipp, plupp, plopp!  Korten där nere tar slut alldeles för fort *s*

 4. Laila meddelar att:

  Helvete!!!! Måste du dra ner andra stackare i spelträsket oxå!!! Nu har jag suttit i tre timmar eller nåt på raken, ingen middag får jag - blip blip blip - det är ju helt OMÖJLIGT att sluta innan jag åtminstone får lika många poäng som du….

  F ö känner jag igen det där med att dra fram en massa för att sedan göra nåt helt annat! Men jag fick i alla fall krattat gräsmattan när jag kom hem idag. Är mäkta stolt. 24 skottkärror blev det. Och då är det ju många löv kvar som inte fallit än… kastanjen bl a. Suck.
  Men middag då?????

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se