Dagens huvudbry

Postat måndag 13 oktober 2008 kl 13:04 av Kvastskatan

Idag känns det drygt att vara singel. Skulle gärna ha nån att krama om.. NU! Eller nyss helst. Nån som duttar lite.. å säjer att det här kommer att gå hur bra som helst. Att det är ingenting att oroa sej för alls.. utan en fullständigt naturlig företeelse att det börjar växa metallpinnar ur huvet på gamla dar. Att tanter gör sånt bara. Visst. Kanske inte skulle låta så himla trovärdigt då.. men skulle definitivt kännas bättre. För det är precis vad Mamma började sysselsätta sej med igår. Producera sej en antenn? Eller håller hon kanske på att förvandlas till Stålkvinnan?? Först fick hon ont i huvet. Så kräktes hon ett par gånger. Sen hade hon plötsligt en sylvass sak i metall som stack rakt ut ovanför tinningen.

Så nu har hon deporterats in till sjukstugan för vidare undersökning. Det känns inte bra. Inte bra alls. Helst med tanke på att när hon fick hjärnblödning förut.. så var det nån metallklammer det lagades med där inne. Kanske flera oxå. Till exakt vad vet jag inte riktigt.. men det skulle kännas betydligt säkrare om den nu satt på sin rättmätiga plats istället för att fara omkring i huvet på det där viset! Om det nu inte är nåt annat? Hon har ju ingen känsel på höger sida.. så helt omöjligt är det ju inte heller att hon lyckats trampa in t.ex. en synål i foten utan att ens veta om det. Då är det ju verkligen hög tid att den kommer ut! Men.. den hade kunnat valt ett bättre ställe för det tycker jag. Finns redan en öppning för dylika ändamål.. (att få ur sej skit ur kroppen alltså).. utan att behöva göra sej en ny där uppe på toppen?

Så nu får dom fan snabba på lite på det där hospitalet! Jag vill veta vad som händer!


(Å jaa.. sa jag att tiden går otroligt sakta idag!?)

klickbar bild

Wohoo! 9 pratglada har sagt nåt om “Dagens huvudbry”
 1. Vera meddelar att:

  Kan inte säga så mycket bra men… *KRAM*

 2. Pernilla meddelar att:

  Energifyllda och stärkande kramar från mig, även om de inte väger lika tungt som kramarna från en potensiell livskamrat…

 3. Laila meddelar att:

  Nejmen USCH så otäckt det låter! Jag skickar över en kram från mej med och hoppas det inte kommer ut fler metallföremål från din mamma utan att hon snart kan komma hem igen!

 4. Lordpeter meddelar att:

  Men jisses … Har dom NITAT ihop tanten där uppe i norr? Jag trodde ju att dom infört sytråd även så där långt norrut - eller var det smeden hon var hos å fick behandling? Nån slags “Kvinnan i järnmasken”? Fast på insidan då….
  Här i Gävle vet jag att dom investerat i en sån där stor skiktröntgen-maskin. Den fungerar oxå som en stor magnet - kanske kan den vara till nytta? Lixom dra ut dom lösa metallgrunksen …
  Tänk om mamma din ska ut å flyga - dom kommer ju att hugga henne å skicka henne till Guantanamo - järnladyn med inbyggda vapen :)

  Har jag skojjat nog nu med din stackars mamma?

  Mjodå. Det har du nog. Tror du fick med det mesta där. Men det roligaste är att det var faktiskt här nere i Uppsala (på Ackis) dom nitade ihop henne en gång i tiden.. *s*
  Låter kanske inte så trovärdigt om man fastnar i metalldetektorn.. å försöker förklara sej med att.. “nej jag är ingen spion.. jag har bara antenner i metall ändå”..

 5. trollpackan meddelar att:

  Nämen oj! Vad händer här då? Metallgrunkor i huvudet?! Hmm…låter ju för hemskt! Inte riktigt bra..
  Förstår att du väntar på svar från sjukhuset, och att du är orolig. Hoppas att de hittar grunkorna och kan ta ut dem!
  Många varma kramar från mig kommer med kvastexpressen!

 6. Dockmamman meddelar att:

  :no: Inte bra att det blir så för din mamma, hoppas att de jobbar på så ni får besked om vad som hänt…
   
  Du får en kram från mig med

 7. Paddy meddelar att:

  En trogen distansbeundrare kanske får rekommendera en site som åtminstone fick mig att dra på smilbanden, och det är ju aldrig fel att försöka muntra upp någon:
  http://www.yearbookyourself.com/

  Haha!! Roliga surftips är alltid välkomna.. även om jag nu hade sett den sidan förut. Fastnade där i ett par timmar tror jag.. å garvade läppen av mej åt alla fula frisyrer! Sparade några bilder.. så dom kommer säkert i nåt inlägg framöver.. :wink:

 8. PC & Nätverksteknikern meddelar att:

  Hu… Det där lät lite otäckt… Har du hört något mer från plåsterhuset?

 9. Nicklas meddelar att:

  Kram. Bara kram. Kram.

  Tack! Inte så bara alls det där inte! Speciellt inte i dessa tider. Så tacktack. Såna trevliga tilltag gillas! :)

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se