Bättringsvägen ligger ditåt

Postat tisdag 14 oktober 2008 kl 20:06 av Kvastskatan

Ujuj. Tror fan jag åldrats minst 20 år det senaste dygnet.. trots att tiden stått alldeles stilla här sen igår?? Men efter ytterligare genomgång å ytterligare ett gäng nya röntgenplåtar.. som vidarebefordrades till Akademiska för närmare granskning av specialistläkare.. står det nu ganska klart hur det står till i huvet på Mamma egentligen. ÄNTLIGEN!!

*pustar ut lite*

Visade sej att den där metallpinnen som nu sticker ut en halv centimeter där uppe på toppen är en klammer som hamnat på villovägar helt enkelt. När hon reparerades vid hjärnblödningen förut sågades en bit av skallbenet bort.. för att åter fästas på sin rätta plats i tillvaron med tre metallklamrar. Det är alltså en av dom som tappat greppet å förirrat sej alldeles. Men imorron ska den opereras bort.. å sen ska det förhoppningsvis vara bra igen. Jag håller en tumme. Morbror Arne har fått i uppdrag att åka dit ikväll å dokumentera antennen med videokameran sin innan den knipsas bort. Måste ju ha nåt att visa upp för barnbarnen sen.. att.. “se här.. så här går det om man flyttar upp till Norrland.. då förvandlas man till ett ufo.. å det börjar växa metallspröt ur huvet på en”..

klickbar bild

Wohoo! 4 pratglada har sagt nåt om “Bättringsvägen ligger ditåt”
 1. Cribbe meddelar att:

  Hallojj! Skulle gärna vilja utbytta lite tips med dig, jag har nämligen inte en aning om hur sjutton jag ska ’styla’ till min blogg. Du däremot verkar ha koll på läget. Finns på msn. :)

  Njaa.. å påstå att jag har koll vore väl å ta i.. *skrattar* Min blogg är snarare ett resultat av en stor portion tur.. å ännu mera envishet? Jag chansade glatt å ändrade lite här å var.. å hoppades på det bästa helt enkelt.. *s* Backup är nyckeln här. Då blir det så mycket lättare att rätta sej själv när man lyckats fått allt på trekvart. Det är nog det enda tips jag har.. men det är bra! :)

 2. Lordpeter meddelar att:

  20 år äldre på ett dygn … låt mig se … då är du ju lika gammal som min äldsta syster! Hon den där rynkiga saken! Nä huvva … jag kan inte ens tänka mig dig så gammal å skruttig!

  Själv har jag hemsökts av systerdotterns kille - dom har köpt hus här ute i Bomhus … runt 300 meter från där dom bor nu! Men det huset har utomhuspool och bastu i källarn!! Jojjo … å systerdottern ska visst oxå snart bli lyxhustru när hennes jobb tar slut - så då kommer du att ha en själsfrände där sedan när du oxå blir lyxhustru ;)

 3. Laila meddelar att:

  Härligt att det verkar lösa sig till slut! Men hörru, har skallen växt ihop färdigt nu då? Så den behövs inte längre liksom? Dom andra två klamrarna då - ska dom sitta kvar där dom är, tills dom oxå får för sig att leka känselspröt? Ingår det skadestånd? Hon kan väl försöka med att "det brukade göra ont när reklamen på TV visades" eller att hon brukade få in nyheterna i huvudet  mitt i natten så hon inte kunde sova?
  Ja foto är bra. Sådana händelser skall förevigas för eftervärlden. Fast då går väl alla omkring med antenner, så dom fattar väl inte det ovanliga med det. Dom, där, i framtiden… :cool: :lol:

 4. PC & Nätverksteknikern meddelar att:

  Å hur mår min lilla älskling idag då?

  .. älskling?? *skrattar* Jo jag tackar jag. Mamma är så där hel å fin igen som Mammor ska vara.. så det står alldeles utmärkt till med mej.. å livet är en rolig plats att vara på igen! :)

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se