Antennen avlägsnad

Postat onsdag 15 oktober 2008 kl 20:20 av Kvastskatan

Operation “Desarmera Antenntanten” har idag genomförts med lyckat resultat. Så trevligt! Pratade med lilla Mamma i telefon alldeles nyss:

- Hej din gamla radio.. är antennen bortknipsad nu?
- Jadå. Nu är det ett hål där istället..
- Ehh.. vasarusaru? Har du HÅL i huvet istället nu??
- Ja. Fast det tänker jag inte berätta för dej. Då skriver du bara det i den där blöggen.
- Hahaha! Vaddå. Vad tror du om mej egentligen? Nåt du vill hälsa läsarna förresten?
:)


Fick inget svar på det där sista.. men tanten mår bra nu i allafall.. å trivs bra med sitt.. hål? Skönt så. Kan det äntligen bli lite trevligare stämning i den här “blöggen” igen.. mot för vad det varit dom senaste dagarna. Vill även passa på å tacka för alla gulliga telefonsamtal å värmande kommentarer som trillat in här från både kända å okända. Har varit hur uschlig som helst på att svara. Men dom har varit väldigt uppskattade.. tro inget annat! Ska ta mej i kragen imorrn.. å försöka både svara å läsa ikapp allt jag missat senaste dagarna. Såå.. off we go!

klickbar bild

Wohoo! 6 pratglada har sagt nåt om “Antennen avlägsnad”
 1. Lordpeter meddelar att:

  Alltid bra med ventilation! Det kan bli radon- å andra mögelskador annars! Speciellt på vinden gäller det ju att ha dels mycket isolering å dels ha det välventilerat! Vissa har hål mellan öronen medans andra får fixa till hål genom sjukvårdens försorg! Hoppas bara att tantens “lock” inte kommer att börja glappa får då kan det ju bli missljud när hon är ute å går…

 2. Lilltroll meddelar att:

  Skönt att mamsen snart är på benen igen! Alltid oroligt när något sånt händer - även om det nu förhoppningsvis inte händer så ofta att antenner växer ut ur folks huvuden!
  Ha det!

 3. Laila meddelar att:

  Hål i huvudet? I allt det här regnandet? Hoppas hon är noga med paraply och liknande så det inte regnar in, för då kan hon åka på vattenskalle istället… :nod:

  Hoppas du säger till henne att halva Sverige har följt hennes öden och hälsar så gott!! :grin:

 4. trollpackan meddelar att:

  Vad skönt att hon slipper antennen nu! Hmm…men ett hål? Jaja, luftigt och bra kanske…och bra läkkött kanske så fixar sig det väl;)
  kramen

  Ja det var synd att hon inte sparade den. Kunde ramat in den tycker jag. Men jag fick i allafall dit morbror med videokameran i högsta hugg.. så den ska finnas dokumenterad i allafall! :)

 5. Vera meddelar att:

  Vad skönt att allt är bra nu! Hon får sätta ett litet drinkparaply på huvudet för att skydda hålet nu, såhär i höstrusket! :nod:

 6. Nicklas meddelar att:

  Damn! Har missat detta helt och hållet…

  Vad skönt att det löste sig innan Radiotjänst tvingade henne att betala TV-licens en gång till!

  Massa kramar!

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se