Tomtar på tv nu??

Postat lördag 18 oktober 2008 kl 08:00 av Kvastskatan

Mäh.. vad är det för halvfabrikat till karlar det matas på med i tv-rutan nu för tiden?? Var vänlig sluta med den här töntiga trenden genast, tack! Räcker om vi ser tomtar till jul..

Inbillade mej först att Filip & Fredrik var bland det fjantigaste som producerats i mediaväg på länge. Åtminstonde sen Stefan & Christer. Eller FAB5. Men nu har dom då definitivt mött sina övermän! Eller okej.. det där var dumt sagt. Tar genast tillbaka. För att benämnas över“MÄN” krävs det antagligen nån form av manliga attribut.. så glöm det. Blir ju ett helt oanvändbart uttryck ihop med fjollorna Simon & Thomas. Iofs tror jag väl det var menat å tänkt det skulle ha blivit karlar av dessa från början. Vid själva födelseögonblicket lixom. Tror jag? Men sen gick det visst snett på vägen nånstans.. å det blev nåt helt.. annat..

Som grädde på tomtemoset kablas reklamen med übernissen ut var å varannan minut.. “fäääshön.. fääshöön.. bip.. bip”

Urpakaja!

klickbar bild

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se