Förlorade krafter

Postat måndag 20 oktober 2008 kl 17:32 av Kvastskatan

Förra veckan höll ju Mamma på att förvandlas till nån sorts Stålkvinna med sin antenn i metall som helt plötsligt stack upp ur huvet. Slika underligheter är visst ärftliga.. för den här veckan var det visst min tur? Att förvandlas till Stålkvinnan alltså. Fast inte en sån med antenner.. utan en RIKTIG en! En med verkliga superkrafter?? Jojo. I den här släkten vet vi hur vi ska göra oss märkvärdiga minsann..

Blev så trött på att se allt jag rivit till här å fortfarande inte städat upp efter mej.. så jag hällde helt sonika ut mej som en tallrik fil över hela sängen å vilade en stund. Märkte inget särskilt då när jag vaknade till liv igen.. mer än att jag faktiskt var otroligt fylld med energi å hade fått en underlig lust att vilja ta itu med disken. Jojo. Redan där borde jag väl ha blivit misstänksam. Men icke då. Jag skuttade glatt ut i köket för att ta itu med alla husliga bestyr som pockade på inombords.

Stod helt sansat å plockade lite med disken.. å jag lovar.. jag nuddade bara kranen med lillfingret!? Knappt DET ens! Skulle bara lite yttepytteförsiktigt peta över den till vänstra sidan.. när den helt plötsligt bara lossnar.. å SWOOOSCH!!.. lixom bara FLYGER iväg en BRA bit bort??? Vattnet det sprutade precis överallt.. utom just ner i diskhon.

Huh?!? Vad fan hände? Har jag helt ovetandes blivit besatt när jag låg å sov?? Hur i allsin dar ska jag förklara det HÄR för vaktis??? Metallkranar är hårda. Människofingrar mjuka. Ingen normal människa kommer att tro på mej..

- “Hej vaktis. Kan du komma å fixa inredningen som jag haft sönder är du snäll? Men det är bäst du inte hälsar å tar i hand.. så håll dej undan å på säkert avstånd säjer jag dej bara. Annars kanske jag rycker armen av dej av misstag!”
- “Ehh.. okej? Vad har hänt då?”
- “Jaa. Jag är ett under av ren styrka å besitter övernaturliga krafter idag. Fråga kranen. Den sitter inte alls där den borde längre.. ändå nuddade jag den knappt! Säkert. När jag tänker efter så tror jag bara att jag tittade på den faktiskt.. å helt plötsligt så exploderade den å for iväg lixom. Kan du fixa det? Vattnet gör sej dessutom så mycket bättre i diskhon än på mej tycker jag.”
- “Jag kommer upp å kikar om en kvart. Kanske bäst du låter bli att se på mej oxå då. Bara för säkerhets skull.”


Nu visade det sej senare.. att mitt nya jag som ”TheLeanMeanKrankillerMachine” blev kortlivat. Mina nyvunna krafter var visst inte så övernaturliga som jag först trott. Enligt vaktis berodde missödet på rost.. inga superkrafter.. å var en vanlig företeelse i dessa gamla hus. Se där ja. Vips var alla nyvunna krafter borta.. å jag var åter mitt vanliga jag igen. Skönt! Kan jag krama om junior i massor när han kommer hem imorron igen.. utan å riskera att ungen går i bitar alldeles..

klickbar bild

Wohoo! 2 pratglada har sagt nåt om “Förlorade krafter”
  1. Lilltroll meddelar att:

    Hi hi… kan riktigt se det framför mig. En något förvånad min med vattnet drypande… hmmm…. ingen glädje är som skadeglädjen eller vad säger man :nod:
    Ha det gott!

  2. Lordpeter meddelar att:

    ROST ??? Kan det berott på stillastående vatten kanske? Att den används för sällan den där diskkranen? För här uppe i norrland där jag bor där används det koppar och rostfria material. Kanske annat där nere i uländerna söder om Dalälven? Typ att dom leder vatten i rännor byggde av dynga å sånt där - det har jag sett på Nature Channel!!! Jojjo!!!

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se