Golfentusiasten

Postat tisdag 21 oktober 2008 kl 21:54 av Kvastskatan

Ujujuj vad tröttsamt att gå omkring så här kraftlös helt plötsligt. Blev visst helt matt å orkeslös när mina nya superkrafter togs ifrån mej så där “poff” bara. Orkar knappt tänka ut nåt att skriva om ens en gång. Men.. för att slippa gå helt tomma å hålögda härifrån.. kommer här en bild på nya fina vattenspridaren att titta på i allafall!

nya kranen

Har varit framme å försiktigt petat till den några gånger.. men den sitter då kvar där den ska. Så vem vet. Kanske jag ger mej på disken oxå.. så småningom. Ska “bara” spela lite Golf Solitaire på halvfart först. Men SEN så.. ska jag sätta en jäkla sprutt här? :)

[entusiast: någon som känner ett positivt intresse inför något]

klickbar bild

Wohoo! 2 pratglada har sagt nåt om “Golfentusiasten”
 1. Lordpeter meddelar att:

  Jag har insett att den där maskinen i köket där jag gömmer smutsig disk för att efter ha tryckt på en knapp kan plocka ut ren disk … Den rackarn HAR faktiskt en begränsning! Jag sitter här med ett glas å en sked - dom rymdes inte när jag startade maskinen! Dåligt! Får lov att skaffa en till maskin tror jag :)

  Nu struntar jag i Golf Solitaire - jag har insett att du har fler kort där nere i högen än vad jag har! Så bara måste det vara…  Gonatt!

  Haha! Du å dina usla bortförklaringar! Du är en lika dålig förlorare som jag är en dålig vinnare.. :cool:
  Men visst. Ge upp du. Välkommen tillbaka sen.. när du samlat dej tillräckligt för att åka på stordäng igen! :)

 2. Laila meddelar att:

  Disken? Jag tycker där ser kliniskt rent ut - inte ett glas att diska…
  Men snyggt blev det ju med den nya kranen!

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se