Mer än lovligt nöjd

Postat torsdag 23 oktober 2008 kl 19:39 av Kvastskatan

Wohoo! Ungarnas HÖSTLOV började idag.. samtidigt som dom trillade in här hos MEJ. Nice! Bara uppesittarkvällar å sjusovarmorgnar så långt ögat kan nå.. å inget mera behöva kliva upp så-där-okristligt-tidigt-nästan-mitt-i-natten på heeela veckan. Yesszzzz!! YESZZZZ!!!! I’m a very lycklig woman today! :)

- “Vi ska ha lördag hela veckan.. lördag hela veckan.. lördag hela veckan lååång!”

Underbart! Få se vad jag ska roa mej med då. Kanske träna lite på att bli en bättre människa.. nu när jag inte har nån motspelare längre? Lära mej vara lite mer storsint mot alla värdelösa å mindre bemedlade människor i min omgivning. Kanske det ja. För när det kommer till spel är jag ju inte bara en dålig förlorare.. utan en ÄNNU sämre vinnare dessutom. Fråga vem som helst. Kamrat Peter är nog den första att hålla med här antar jag.. *s*.. (för att inte prata om alla gamla ex.. å säkerligen mina syskon å dvärgar oxå)..

Vi har ju haft för vana att sitta å spela “Golf Solitaire” online var å varannan dag. Han där uppe i Gävle.. å jag här nere i Uppsala. Men nu verkar det som han gett upp alldeles. Är då en mindre evighet sen han ens behagade visa sin nuna där inne på tio-i-topplistan. När jag tänker efter har jag faktiskt inte sett röken av han alls sen i förrgår.. när jag vann så där löjligt stort. Igen. För sisådär hundraelfte gången på raken. Han hann inte mer än in å nosa lite på tionde placeringen å skriva att: -”nudu! se upp!”.. innan han åkte ut lika fort igen. Swooosch ba!.. så var han lika borta igen? Haha!! Japp. Så kan det gå. Så nu har alltså turen kommit till LordPeter att tröttna på mej. Ok. Mina näbbiga sms KAN eventuellt ha haft nåt med hans nyvunna bristande intresse att göra.. *skrattar*

Så vi får väl se hur länge det dröjer innan jag får äta upp mina stora ord å åker på rejält med däng nån dag.. haha! Ojoj vad illa det kommer att smaka. Men.. den dagen den sorgen. Nu tänker jag bara sitta här å njuta. Segervittringen spritter fortfarande så där oförskämt i kroppen efter alla dessa totalt hänsynslösa utklassningar! Så jag slickar glatt å ohämmat i mej av segerns sötma. Den bara ligger där.. som en liten läcker karamell på tungan.. å kittlar smaknerverna. Vägrar att smälta lixom.. *fyrar av ett bländande segerleende mot förloraren*

Nää. Får väl gå in till dvärgarna å höra om vi ska ha tvspelsturnering istället.. tills Gävle återhämtat sej å vill vara med i leken igen. Nångång måste väl herrn i fråga tröttna på att försöka få så LITE poäng som möjligt hela tiden.. *s* Goafton!

klickbar bild

Wohoo! 5 pratglada har sagt nåt om “Mer än lovligt nöjd”
 1. Lordpeter meddelar att:

  2500 … 6000 …. 4000 …. Runt 24:e plats har jag kommit på … Å jag får färre å färre kort att spela med! Kung är inte det högsta kortet längre - det är dom där 28 stycken 7:orna som brukar dyka upp å inte en tillstymmelse till 6:or eller 8:or! Jäkla spel! Jag ska nog fasiken börja terra dig med små godmorgon-sms  varje dag runt klockan 7 tror jag! Så att vi i alla fall får liiite liknande förutsättningar i detta sabla spel - för jag vägrar ju gå med på att du faktiskt kan vara bättre än mig ;-)

 2. Buzan meddelar att:

  Näää , Lord peter. HON är inte det (bättre allså) hon har bara MER TID än du att sitta framför datorn och leka/spela/träna… så är det ju, eller?

  Så det är därför du aldrig är på msn längre.. du lirar golf…?

  Njaa.. inte ens han kan skylla på det.. då han t.o.m startat FÖRE mej flera gånger.. *s* Å joo.. har väl fastnat i spelträsket lite dårå. Men det är ju så kul när man vinner varenda dag! :)

 3. Lordpeter meddelar att:

  Hörrö Buzan … Bara för att överbevisa Skatan gick jag in å tangerade hennes dagsbästa *hehe* Blev 3:e plats .. Nu kämpar hon förtvivlat för att putta ner mig från min ärorika placering :))
  Msn? Den står alltid igång! Mycket lättare att snacka med tjejer där för då kan dom inte klänga på en ;-)

  .. *ehurm*.. tror det var MIN msn hon pratade om här.. *s* Det var värst vad du sitter här å fladdrar med läppen om hur bra det gick för dej.. när JAG inte var med å spelade längre? Skrev ju att jag gick å gjorde annat istället.. eftersom du aldrig visade dej på listan. Däremot blev det märkligt tyst om hur det gick dan efter tycker jag. När vi spelade BÅDA TVÅ.. å du dessutom hade tjyvstartat. Berätta om DET istället vetja.. :wink:

 4. trollpackan meddelar att:

  Han borde väl vilja ha revanch stora starka karl´n;)
  Skönt med höstlov för dig, här är ju barnet så stort att hon klarar sig själv därborta i England;)
  kramen

  Mjodå. Han försökte igen dan efter. Har tagit några skärmdumpar på hur det gick.. så det kommer väl ett inlägg om det strax.. :cool:

 5. Lordpeter meddelar att:

  HAHA! Trägen vinner! Jag var ju bara tvungen att försöka klå dig å NUUU gick det vägen! Hamnade visserligen bara på andra plats men det var i alla fall föööööre dig på listan ;-) ….. Huvva va detta kommer att reta dig å jag vet att du kommer att sitta uppe heeeela natten för att försöka putta ut mig från listan *asg* … Tur att natten har ytterligare en timme extra så att du har en chans ;-)

  Haha!! Du vinner ju inte ens fastän jag inte är med å spelar på hela kvällen. Du ser.. då får du ju bara stryk av andra fruntimmer istället.. *skrattar* Men det är rätt. Man ska vara glad för det lilla.. :wink:

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se