Blogghandsken är kastad!

Postat onsdag 29 oktober 2008 kl 22:15 av Kvastskatan

Testosteronstinna Laila är på hugget.. å skickar utmaningar hej vilt omkring sej. Så även jag fick mej en släng av hormonsleven hennes. Reglerna är dock enkla. Lyder som följer:

* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa
* Utmana 7 andra i slutet av inlägget och länka till dem
* Lämna en kommentar i deras blogg om att de har blivit utmanade


Sju saker du inte trodde/visste/ville veta om mej då:

1. Är en utpräglad nattmänniska. Eller född på fel kontinent? Min inre biologiska klocka går inte i takt med omvärldens i allafall. Förutom med amerikansk västkusttid då.. möjligen. Hade jag varit född “over there”.. hade jag istället klassats som en mönstermedborgare. För får kroppen bestämma själv.. ramlar den då definitivt inte i säng frivilligt förrän framåt gryningstimmarna. Gärna senare än så ibland oxå. Sover oftast inte mer än 5-6 timmar sammanlagt per dag/kväll/natt/morgon. Helst ska det vara uppdelat på två tupplurar per dygn oxå.. för att uppnå den allra mest ultimata sömncykeln. Först 3-5 timmar framåt nattkröken/morgonkvisten.. sen ytterligare nån timme på eftermiddan/kvällen efter maten.

2. Gillar att spela spel. Faktiskt. Men det ska vara spel som man kan spela helt för sej själv å ingen annan kan lägga sej i! Den som kallar sällskapsspel för.. “trevlig underhållning tillsammans med släkt & vänner”.. har inte spelat vare sej mot eller med mej. Det är inget jag rekommenderar heller. Jag må vara len i sinnet som en persika annars.. men såna idiotiska uppfinningar framkallar ren å skär galenskap.. å kan få mej att vilja döda nån genast. Jag är lika dålig förlorare som vinnare.. så stämningen blir outhärdlig hur det än slutar. ALLA spel tas på blodigaste allvar. Om det så gäller en omgång tp med vuxna inblandade.. eller bara en tioåring som ska spöas i fia med knuff. Hatar att förlora. Blir helt oresonlig å sur som ättika. Så sur att gräset garanterat skulle dö om jag nu kissade på det.

Förvandlar hellre hela min omgivning till ett nutida Uppsalas blodbad än erkänner mej besegrad! Samma lika när det gäller tv-spel. Vägrar släppa taget om dosan förrän JAG har vunnit.. om vi så ska bli sittandes med Mario Kart hela natten.. eller snorgärsen helt enkelt tröttnar å LÅTER mej vinna. En väl beprövad metod. Hittills har jag faktiskt aldrig förlorat.. å dom har sluppit få veckopengen indragen på livstid eller bli bortadopterade. Game over.

3. Har mina snart 43 år till trots aldrig provat på att vara påtänd eller hög som ett hus.. eller vad det nu är man blir av att knarka å ha sej? Det starkaste jag nånsin rökt är mina Hobson. I pillerväg knaprade jag i mej ett par TreoComp för en herrans massa år sen.. å blev alldeles snurrig i huvet? Sen dess har jag hållt mej till Alvedon. Dricker ytterst sällan oxå. Det kan gå flera år emellan ibland. Har faktiskt fått slänga ett gäng ölburkar för att bäst-före-datumet varit passerat med god marginal. Där kan man börja snacka om riktigt alkoholmissbruk!!

4. Gjorde ett stort test en gång.. där det visade sej att jag tänkte till 76% som en man??

5. Har ett avancerat allt-eller-inget-förhållande till telefonen. Tycker inte om att behöva ringa upp helt obekanta människor. Vill kunna se folk i ögonen som jag pratar med.. så det undvikes i största möjligaste mån. Svarar inte på skyddat nummer. Svarar inte ändå ibland.. hur oskyddat det än är. Har inte lust helt enkelt?.. å då får det vara. Finns en jättebra knapp på undersidan som dödar signalen fullständigt.. å den vet jag hur jag ska använda.. kan man väl uttrycka det.. *s* Är även expert på att förlägga mobilen.. å ibland kan det gå bra många dar innan jag ens upptäcker att den är borta. Men rätt vad det är kan jag dagligen sitta å babbla i nån av lurarna i timtal istället. Joråsåatt. Telefonperiodare kan vara ett bra ord här..

6. Häller trots en väl utvecklad tandläkarskräck i mej närmare två liter cocacola om dan.. å har så gjort dom senaste 20 åren. Godis åker glatt ner det med var å varannan dag.. om inte oftare. Visst. Kanske jag börjar tänka om den dan jag får ett hål.. eller gaddarna lossnar å trillar ur truten. Men knappast förr.

7. Tittar sällan på tv:n.. men den står alltid på. Tycker det är trivsamt att höra folk prata i bakgrunden.. dessutom slipper jag tänka på det evinnerliga tutandet jag har i örat. Så den bara går å går. Dygnet runt. I ur å skur. Kan tala om att det tar sju år för en Finlux innan den pajar om man gör på detta viset.

Så. Då var mina sju personliga avslöjanden äntligen avklarade! *phew* Dags att skicka på sju andra.. så det får bli:

Nicke - BadSixx - Miss Borderline - Lilltrollet - Trollpackan - Vimsiga Vera - Pumpan

klickbar bild

Wohoo! 11 pratglada har sagt nåt om “Blogghandsken är kastad!”
 1. Laila meddelar att:

  Interesting! Kände dessutom igen mig på punkt 5 och 7. Borde egentligen ha tagit upp min telefonskräck själv, bland mina 7… Tänkte inte på det. Men det ÄR fruktansvärt obehagligt att behöva prata med nån man inte ser eller känner! Vill INTE! Får både svettningar och ångest över sådana telefonsamtal som "måste" göras. Står mycket hellre öga mot öga med dem.

 2. Lordpeter meddelar att:

  Aaaah … Nu förstår jag varför hon var så tyst den där dagen när JAG låg på första plats i Golf Solitaire-listan! Hon hade ju fullt sjå med att försöka klå mig! Tack å lov då att jag hållit igen nu i några dagar så att jag inte förstör vår relation …. ;) … Nä skojja bara - men av nån anledning har jag visst blivit av med alla dom där korten som gör att patiensen går ut!!!

 3. Lilltroll meddelar att:

  Behöver minsann alla tummar som finns… nervös är bara förnamnet! Blev för övrigt kallad på ytterligare en intervju idag i en kommun som du sannolikt känner väl till om jag förstått det rätt :lol:
  Utmaningen antagen!
  kramis

 4. Pumpan meddelar att:

  Tänkte tala om för tant att utmaningen är antagen, skriven och publicerad. Tyvärr så fick jag ingen garderob i 43 års present, folk tycker nog att jag minsann får köpa en sån själv, vilkat jag naturligtvis håller med om.

  Ha det bra. MVH Pumpan

 5. Nicklas meddelar att:

  Utmaningen tagen och publicerad här med! Tack!

  Kram!

 6. Miss Borderline meddelar att:

  OJ, ja det var nåt att bita i!!!
  Jag får nog dröja ngr dagar med det tror jag, städar ju för kung å fosterland just nu……men sen så ska jag ta mig an uppgiften med liv och lust :cool:

 7. - ©Hasselgren® - meddelar att:

  :cool: :cool:

 8. Vera meddelar att:

  Haha, utmaningen antagen! Trevligt, då har jag något att göra ikväll när andra har det trevligt på annat håll! :lol:

 9. - ©H@sselgren™ - meddelar att:

  Jag ber om ursäkt för min tidigare kommentar men det GICK inte att skriva något här via iFånen…

  Jag SKA anta utmaningen och den kommer säkert in… snart… senare…. *övertygad om* :cool:

 10. - ©H@sselgren™ - meddelar att:

  WTF!! Var tog min kommentar vägen? Va? VAA??!! Snodde du den? Va?

  Anyway… Ber om ursäkt för den tidigare kommentaren, men det gick inte att skriva NÅGOT med iFånen…. Men jag ska anta utmaningen och lägga ut den… sen? :cool:

 11. Miss Borderline meddelar att:

  Hm, vi har båda många likheter, fast oxå några olikheter…….det jag funderar på är ditt ultimata sätt/tankar om utnyttjande dygnet……jag tror det skulle passa mig perfekt, och då jag sällan har tider att passa så skulle jag ju kunna göra det oxå, så varför kämpa emot sin natur bara för att Anna Skipper säger att man helst ska lägga sig senast klockan 22.00?! TACK, nu känner jag nytt hopp och mod inför framtiden :cool:

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se