Överlevnadskonstnär

Postat torsdag 30 oktober 2008 kl 23:28 av Kvastskatan

Undrar om jag egentligen har en riktigt stark dödslängtan just nu.. som jag inte riktigt är medveten om själv? Eller har jag lyckats komma på kant med min kropp alldeles?? Man kan ju börja undra om den har tröttnat på mitt sällskap.. eftersom den nu har försökt ta livet av mej flera gånger idag!?? Verkar vara hög tid att se sej om efter en ny värdkropp snart i allafall.. om det ska vara på det här viset..

Först försökte den kväva mej genom att sätta mackan i halsen på trekvart. Men jag gjorde envist motstånd å vann den kampen. Till slut. När så inte det mordförsöket lyckades.. försökte den istället dränka mej genom att andas in mjölken i nästa andetag istället!? Men va fan!??! Höblörrrk!

Så här behövs då varken bungjump eller viltmarksafari för att få en riktigt actionladdad å äventyrsfylld tillvaro. Jag har nog med att försöka överleva mej själv jag. Är nog bäst jag sover med ena ögat öppet inatt.. så jag inte vaknar av att jag håller på att kväva mej själv med kudden..

klickbar bild

Wohoo! 3 pratglada har sagt nåt om “Överlevnadskonstnär”
 1. Lordpeter meddelar att:

  Mmmm … Dom flesta olyckor händer i hemmet! Så är det! Bäst du beger dig ut i utomhuset illa kvickt! Här i Gävle så är jag i alla fall tacksam för att jag inte har morgontidning längre (läser ju gratis på internet jue) för stora granen som står mitt emot min ytterdörr - den är inte så stor längre! Runt 3-4 meter av den har behagat lämna in under natten! Precis - tvärt av bara! Du kan tänka dig vilka krafter vinden har för brottytan var nästan en decimeter i diameter! Jag har släpat in grantoppen bakom garaget och sitter nu här blöt å luktar grankåda… Tänk om granjäkeln landat i huvvet på den stackars tidningsutdelarn?  Eller i huvet på mig när jag skulle hämta tidningen??? :O

  Jahaja.. å du vill ha ut mej i utomhuset?? Att bli överfallen av naturen istället för sej själv är ju MYCKET bättre?! Bah. Tack för den du. Gubbstrutt.

 2. Lilltroll meddelar att:

  Byt värdkropp omedelbums… den har uppenbarligen bestämt sig för att tillintetgöra dig! :lol:
  Nu ska jag fira födelsedag med sonen (som lyckades med konststycket att skaffa sig sin första baksmälla… hmmmm…) med tårta och allt!
  Kramis

 3. Laila meddelar att:

  Men snälla du, man ska inte ANDAS in mjölken!! Jag tycker nog också att du bör se dig om efter en ny… men kropp? det verkar mest vara näs-och hals-avdelningen som spårat ur lite. Kanske räcker med en rejäl genomgång där då. Flaskborste, kaustiksoda och sedan avslutning med urblåsning med dammsugarmunstycket på utblås. Sedan ska du se att du är som ny!

  Och för att inte riskera kuddanfall inatt, så ska du pröva porslinskudde. Sånt har dom i Kina. Jodå, sonen med sambo har varit där och sett. Sambons mormor vägrade att sova på något annat. Jo de hade visst en trä-variant på vintern också. Detta är ingen skämt, det är faktiskt sant!!

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se