Däcken har frusit inne

Postat fredag 31 oktober 2008 kl 22:40 av Kvastskatan

NejmenvadgjordejagNUdå!? Men åååhh! Jag å min stora trut..

Råkade nämna högt att: -”På måndag ska jag lämna in bilen å få låset fixat på förarsidan. Lika bra att låta dom byta till vinterdäck på samma gång oxå.. för säkerhets skull..”

Hann inte mer än åka å tippa av dvärgarna hos sina fäder.. kuta in en snabbis på B&W å handla lite inför helgen.. så möttes jag av jättesnöovädret Orvar på väg ut ur butiken.. å var täckt av julmögel redan efter ett par ynka meter?? Men herregud. Ni hör ju. Det är alltså MITT fel att Uppsala håller på att förvandlas till en stor jäkla frysdisk nu. Får väl se hur länge raketen kommer att stå fastfrusen på parkeringen som en stor findus torskfilé.. innan det där däckbytet kan bli av nu då..

Dynga!

klickbar bild

Wohoo! 7 pratglada har sagt nåt om “Däcken har frusit inne”
 1. Lilltroll meddelar att:

  Aha… det är alltså DITT fel att jag ska halka in till Uppsala i dag i stället för att åka på fyra hjul??? Ska lämna en tösabit på tågstationen för vidare transport någonstans ut i landet. Undrar just om du är skyldig till röran på Kungsgatan också??? Svårt att ta sig fram där, vare sig man har vinter- eller sommardäck! :cool:
  Kramis

 2. Lordpeter meddelar att:

  Hörrö tanta … Nu lyser faktiskt solfan där ute … å säkert har du väl nån gammal hylsnyckel liggande någonstans - Ut med dig å byt däck på den däringa fransmannen! Kan jag så kan du … du som är minst 100% man *s*

 3. trollpackan kvastar in! meddelar att:

  Hmmm!…byta däck?! Nehejdu! Så går det inte till i trollpackeland, där blinkar man bara med de långa ögonfransarna*jaja! de är bara till låns, men det vet ju inte dumma karlar!* och ser helt hjälplös ut, fast man egentligen skulle klara av ett världskrig alldeles på egen hand;)

 4. Laila meddelar att:

  Jag är jättelycklig att vi på västkusten slapp den här gången! Tack Kvastis!
  För annars är det ju häröver som de flesta oväder drar in först…
  Angående däckbyte - tack för påminnelsen om att det snart är dags… Jag får också lämna in min bil, trots allt testosteron. Jag har nämligen inga extra fälgar och då är det svårt att kränga på däcken själv hemma i garaget… vadå? Köpa fälgar? Nej, då har man ju inget att skylla på. Lite feminin list har jag ändå fått tilldelat mig. Den sitter i lillfingret. :grin:

 5. Pippi meddelar att:

  Vi har inte fått på vinterdäcken ännu. Ingen fara om du inte läst mitt mail förrän nu.

  Tack för dina rader hos mig. Kram

 6. Miss Borderline meddelar att:

  Nu ska jag med liv och lust ta mig an uppgiften jag fick tidigare…….ALLT för att inte behöva börja städa igen, inne på FJÄRDE dan nu *PUST*

 7. Vera meddelar att:

  Och här uppe i norr är det minsann bara några flingor som kommit… :no: Bör kanske tillägga att jag inte äger någon bil så jag behöver följaktligen varken smutsa ned händer eller vifta med fransarna! :grinnod:

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se