Nödproviant & nödsituation

Postat lördag 1 november 2008 kl 23:17 av Kvastskatan

Sedärja. Det är ingen större skillnad på vanligt skitsnack å rent skitsnack nu för tiden. Ett faktum med nyhetsvärde som dagspressen tagit fasta på ordentligt senaste dagarna.. så nu ser man till att sprida riktigt rejäl dynga omkring sej oxå. Varvat mellan övriga artiklar blir vi upplysta om att akut regnpruppa icke räknas som en “nödsituation”.. trots både avsaknad å tillgång till toalett. Här skulle ju meningarna lätt kunna gå isär dårå.. *s* Men för att uttrycka det lite klarare.. är diarré inget godtagbart skäl för fortkörning. Så den som tidigare inbillade sej att nöden inte har nån lag.. får allt ta å tänka om hädanefter. I nästa artikel gödslas det istället med information om hur ett par hotellgäster säjs ha blivit serverade glass med bajs i. Hujedamej.

Skulle man ändå inte riktigt fått nog.. utan vill fördjupa sej ytterligare i ämnet.. är Bonniers inte sämre heller.. å har gett ut den ytterst detaljrika boken “Från glass till bajs”.. i 3D!

Sen får det vara nog med skitsnack för ikväll. Goafton.

klickbar bild

Wohoo! 3 pratglada har sagt nåt om “Nödproviant & nödsituation”
 1. Lordpeter meddelar att:

  Jag har tänkt på det där oxå … varför är inte bilar utrustade med en slags toalett istället för förarsäte? Det som kommer ut borde ju kunna omvandlas till metangas å vipps så kan man (utan trampor) framföra sin bil med egen kraft :) … Bruna å vita bönor skulle komma heders igen och det blir inte bara motorljud ute på vägarna .. *hehe*

 2. Laila meddelar att:

  Med tanke på plupp-upp boken, kunde man ju tro att Steve Alton var från Australien istället för England… De verkar ju ha koll på bajsglass där.
  Om man nu råkar glasera om inredningen i sin bil pga nödsituation, kan man undra om försäkringen täcker rengöring? Och i så fall - är det bilförsäkringen eller olycksfallsförsäkringen man ska anlita?  :cool:

 3. Gullilla meddelar att:

  Hahaha vilken härlig blogg jag råkade komma in på!
  Älskar skitsnack f.ö. Lider själv av kronisk förstoppning så jag skulle nog inte kunna använda mig av nån motor som drivs med metangas……………

  Ha en trevlig vecka!

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se