Nya gummin på raketen

Postat söndag 2 november 2008 kl 15:33 av Kvastskatan

Min karma måste ha insett att jag ha gjort nåt väldigt rätt.. för hela dan har bara flutit på som en enda stor gräddfil! Eller så är det vädergudarnas sätt att be om ursäkt för dom där ynka tio sommardagarna som bara swischade förbi.. för IDAG blev det minsann både plusgrader å solsken med besked! YesszzZ!! Så gissa vem som genast kutade ner i källarförrådet å hämtade upp sina vinterdäck.. hivade in dom i skuffen.. å susade ner på stan? Japp. Erkänner mej skyldig här.. =o))

Trodde ju i fredags att jag skulle få stå fastfrusen fram till våren på parkeringen med mina sommarsulor. Men ödet hade visst andra planer för mej å min frusna raket. För i den här stan har vi inte bara tur med vädret.. det finns även såna där brunbrända nysvenskar som inte har nåt emot vare sej söndagsöppet eller att trä på nya gummin heller. Det är sånt som kallas för perfect match!

1½ timme senare var jag 1½ hundring fattigare.. men raketen är nu istället väl förberedd på otrevligt vinterväglag. Tur som en tokig hade jag i kön oxå. En rar karl kom fram å frågade efter mitt nummer. Visserligen bara efter det som stod på min kölapp… men ändå lixom. Liiite med på marknaden är man tydligen fortfarande! Eller.. *ehrm*.. kanske inte då. Men han gav mej sitt nummer istället.. å kortade därmed av halva kötiden. Trevligt så!

Det har varit en bra dag idag helt enkelt. Fint väder. Nya knottriga gummin påsatta. Jag har fått mej ett nummer av en trevlig karl. Mer behövs inte för att jag ska trivas ypperligt med tillvaron!klickbar bild

Wohoo! 5 pratglada har sagt nåt om “Nya gummin på raketen”
 1. Vera meddelar att:

  Haha, tack för dagens skratt! :grin:

 2. vildrenen meddelar att:

  Grattis till numret…

 3. Laila meddelar att:

  Knottriga gummin och nummer fram och tillbaka… du ska nog inte behöva frysa i vinter! :lol:

 4. Lordpeter meddelar att:

  Duktiga du :) … Tyvärr då så måste jag meddela att coca colan är slut och att jag tänker fylla på imorgon - men då kommer dom förstås att vara varma och odrickbara.

  Jag var själv till en firma idag som bor granne med sån där däckbytarfirma. Tydligen har dom 2 säsonger varje år och det är senhöst samt förvår …. Övrig tid sitter dom visst bara å väntar *s*

 5. Lilltroll meddelar att:

  Hi hi… du kan lägga orden du! Fick jobbet förresten - så nu blir Uppsala ett lilltroll fattigare :cool:
  Sen om det är någon större förlust, det är ju frågan!
  Kramis

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se