Tidsförskjutning de luxe

Postat fredag 7 november 2008 kl 13:53 av Kvastskatan

Nejnejnej.. var lite tystare, tack! Man ska inte väcka den blogg som sover vet ni väl??

Glaah. Vet inte vad jag lyckats ställa till med den här gången.. men tiden går då alldeles för fort här. Hinner ju knappt med att kludda nåt längre! Tiden bara försvinner lixom.. å vill inte räcka till alls. Alla måsten å borden går före jämt.. å hinner göra slut på all rolig fritid.

Antagligen skruvade jag helt galet när det var dags att ställa om till vintertid igen. Istället för att backa en timme råkade jag visst vrida fram uret i flera dar.. om inte en vecka eller två? Så dumt. Mycket klantigt. Får genast försöka korrigera eländet. Eller så får jag helt enkelt flytta iväg almanackan till ett helt annat ställe. För som det är nu.. verkar ju hela min tidszon hamnat mitt i ett negativt currykors. Ja. Så tänker jag idag.

Trevlig helg!

klickbar bild

Wohoo! 4 pratglada har sagt nåt om “Tidsförskjutning de luxe”
 1. Vera meddelar att:

  Trevlig helg tillbaka! Du verkar ha lite… lite tid? Tack för svaret förresten, jag misstänkte att det låg till som det gjorde eftersom jag skrev spacegirls.se och hamnade hos dig! Avvaktar nog ett tag med att lämna blogger, är ju ingen mästerbloggare direkt… Inte som Kvastskatan! :grin:

 2. Laila meddelar att:

  Jo, och om du nu äntligen har hittat en snygg karl på samma våningsplan, som lyckats vara osynlig i två år, så förstår jag att tiden inte räcker till! :P

 3. Lilltroll meddelar att:

  Jo tiden är en märklig tingest - ibland är den helt enkelt kortare tror jag! Själv har jag just dealat till mig 1-2 extra timmar per dag… det du :grin:
  Kramis

 4. solgudinna meddelar att:

  Hej! Tittar in för första gången. Nyfiken på den som ligger högst på listan. Hoppas jag inte väckte dig :0) Ha en trevlig helg. Solgudinna

  Nejdå. Du kan inte ha väsnats mycket.. utan måste ha varit väldigt försynt å försiktig.. då det tydligen tog flera dar å upptäcka att du ens varit här!? Eller så är inte min blogg speciellt lättväckt.. *skrattar* Hur som helst - trevlig helg på du med.. å välkommen tillbaka om å närhelst du känner för det! :)

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se