Byhåla i ny tappning

Postat fredag 28 november 2008 kl 11:03 av Kvastskatan

Min äldsta morbror är en av släktens mest ansedda å respektabla personer. Högutbildad. Egen företagare. Utrustad med en näsa för affärer som är få förunnat. Alltid väldigt propert klädd. Utomstående kan nog lätt inbilla sej att han föddes med kostymen på.

Men skenet bedrar! Verkligen. För under denna strikta yta finns det en annan morbror som kämpar för att komma fram. Det har jag sett bildbevis på i hans dator nu. Därför tänkte jag helt osjälviskt hjälpa denna stackars instängda man att få lite mer utrymme i tillvaron. Vad kan då vara lämligare än att ta bloggen sin till hjälp? *skrattar*


Så. Varsågoda. Här är han. Möt Hillbilly-Krille.. klädd å klar för rafflande åktur i raggarbil!

MorbrorC alias Hillbilly-Krille


Hahahaa!!! Så där ja. Nu kanske min propra men ack så otekniska släkting tänker sej för
både en å två gånger innan han får för sej att tippa av datorn sin här för reparation igen..
:)

klickbar bild

Wohoo! 8 pratglada har sagt nåt om “Byhåla i ny tappning”
 1. Lordpeter meddelar att:

  Men lilla kvasthulda.. Håller du på och göra dig själv arvlös på alla  fronter? Både systrar med konstigt hår, mammor  med antenner å nu en stackars morbror i en massa för liten storlek läderkeps. Detta bådar inte gott! Har du nått emot julklappar från släkten eller?

 2. trollpackan meddelar att:

  Hmm…snygg passform han har på sin …hrmm…trendiga huvudbonad*fniss* Passar finfint till kostym!*ASG*

 3. Nicklas meddelar att:

  Tänkte be dig fixa min dator, men detta får mig på andra tankar minsann! Du ska inte få rota runt bland mina bilder och hitta mina mörka, hemliga sidor. De där jag äter skinnet på kycklingen endast iklädd m… Oops! Det var nära! :grin:

 4. Stort och smått meddelar att:

  Jag gillar ditt spartips!  =)
  Trevlig blogg du har!

 5. vildrenen meddelar att:

  Bara det inte är renskinn i mössan…

 6. trollpackan meddelar att:

  Märsta centrum :grin: De har både tyger och garn, har bara glömt vad den heter…hmm…det finns nämligen två tygaffärer där och den ena har mest just det, men den andra har MYCKET GARN och billigt..Tror att det är Textilcentrum. Ska kolla lite bättre när jag åker förbi idag;)

 7. Buzan meddelar att:

  Nu kommer svar med vändande post: Tack! Det är alltid kul att få beröm för andras jobb ;)
  Synd man inte är lika sanslöst duktig som du på photoshop bara..
  Och varför är det alltså SÅÅÅÅ mycket meck med att fixa till en ny mall?

  Ser attt jag tydligen inte är en enda i Sverige som har hjaft strul med värmen… hur kan de där hyresvärdarna INTE fatta att det är kallt inne när det är typ en  dagstemp ute på 2-3 grader. Fast det kanske är därför de är fastighetsägare?  

 8. Laila meddelar att:

  Gillar skarpt de käcka små öronlapparna - det ser ut som om han ska ut och flyga! Har han inte kommenterat det hela ännu? :lol:

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se