Trapphus blev sophus

Postat lördag 29 november 2008 kl 21:04 av Kvastskatan

Tur att det har börjat töa ordentligt här. Nu kanske Uppsalas alla insnöade pensionärer kan ta sej till soprummen med sitt skräp.. istället för att ställa soppåsarna ute i trapphusen. Det är annars vad dom fått gjort senaste dagarna..  för att dom inte fått tillräcklig sprutt på sina rullatorer för att kunna forcera snövallarna som Uppsalahem plogat upp utanför deras bostäder. Inte så konstigt kanske. Höftledsopererade Hulda 87 år må vara väldigt pigg för sin ålder.. men har nog ändå inte så stor chans mot Snövall 130 cm.. haha!!

Jojo. Det är humor det.. *skrattar* Fast så tycker jag nog bara för att vi inte har huset fullt av pensionärer. Då hade det nog varit annat ljud i skällan. Men.. bara för att jag är på så strålande glatt humör.. å bara för att det är lördag.. tänkte jag späda på lustigheterna ytterligare. Drämmer till med en rolig historia helt enkelt! Nu skulle man nästan kunna tro att jag gör mej lustig över min f.d granne.. men så är faktiskt inte fallet.. även om tanken kanske slog mej litelitegrann. Men bara pyttelite. Nästan lika pyttelite som min gamla granne var. Men han var ingen bladlus. Bara kort i växten.. *s* Så. Håll i hatten. Nu kör vi:

- Vet du varför bladlöss är så små?
- De stannar i växten!


Japp. Sån humor har jag ikväll. Trevlig helg!

klickbar bild

Wohoo! 5 pratglada har sagt nåt om “Trapphus blev sophus”
 1. Lordpeter meddelar att:

  I och för sig är ju inte du heller så där jäääättestor på jorden … men du klarar i alla fall av Snödriva 130 - eller hur? Och som den ängel du är så får du väl knacka dörr hos Hulda 87 å bära ut hennes å övriga rollatorburna människor små soppåsar? Dagens goda gärning? Stjärna i himlen? Själv  fick jag hjälp idag med att bära ut mina soppåsar av grannpojken - enkelt fixat genom att helt enkelt ställa påsarna ivägen för honom vid ytterdörren! Han fattade vinken å gick ut med dom till tunnorna :)

  Appropå ingenting så ser det jättebra ut på Golf Solitaire :D

 2. Laila meddelar att:

  *skrattar*…. när jag läste det ordet så hörde jag av nån anledning för mitt inre öra Bart Simpsons gnäggande skratt, när han låter som allra elakast! :lol: :grinnod: SKÅL ta mig fan! Nu tar jag mig lite glögg!

  Nu är ju jag som tur är inte av den elakare sorten.. utan skrattar naturligtvis MED dom.. inte ÅT dom! Eller.. *ehrm*.. hur det nu var.. :cool:

 3. Nicklas meddelar att:

  Här har du ett skämt från goa Göteborg.

  - Hur många tyskar bor det i Götet?
  - ?
  - Gör-männy!

  Måste dras med bred Göteborgs-dialekt för goast effekt. Använd med försiktighet bland 08:or. För att de blir arga? Nej, de fattar inte intelligent humor. :cool:

 4. Miss Borderline meddelar att:

  Ajaj, ingen snö i sikte här och jag har ännu inte nån rullator, men ÄNDÅ står mina sopor i trapphuset sen i förrgår…….var du TVUNGEN att få mig att känna att jag borde ta tag i det där nu IDAG och att det sannerligen är HÖG tid att masa sig tre trappor ner till soprummet…. :blush:

 5. HD meddelar att:

  Riktig Göteborgshumor. I like!

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se