Sankta Lucifer

Postat fredag 12 december 2008 kl 12:30 av Kvastskatan

Var visst inte bara mellanknaset som nåt gick snett för vid tillverkningen. Tror hela bunten blev felavlade!? Klockan hur-okristligt-tidigt-som-helst i morse ställde sej alla dvärgar här vid fotändan av sängen å joddlade för full hals. Herregud vilket traditionsenligt oväsen att vakna till. Mellanknaset hade dragit på sej tomteluvan å föreställde.. sej.. själv? Junior stog med hela näven nedtryckt i Nyåkersburken å lekte pepparkaksgubbe. Mestadels med truten. Äldsta skatan i sin tur anförde det där djävulstyget.. djävulståget.. lucifertåget.. men ähh!.. LUCIAtåget heter det!.. iklädd min aprikosfärgade morgonrock?.. å uppe på huvet balanserades julkransen som ska hänga på ytterdörren egentligen.. där även en ficklampa var fästad i bladverket. Mycket schnyckt å kreativt minsann. Hundskrället var utsedd till stjärngosse. Med dumstrut på å allt. Verkligen ett uppvaknande som hette duga!

Nån som vill slå till å bli fodervärd åt tre halvgalna dvärgar? Byrackan fås med på köpet!

sankta lucifer

klickbar bild

Wohoo! En pratglad som sagt nåt om “Sankta Lucifer”
  1. Laila meddelar att:

    Alltså den där vovven ser helskön ut, tycker jag!! Hade jag inte haft mina hundhatande katter, så kunde jag tagit mig an honom! :grin:
    När det gäller de andra små liven, så behöver du nog bäst dem själv, he he.

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se