Envägskommunikation

Postat torsdag 18 december 2008 kl 17:09 av Kvastskatan

- “Nejmenvaf..?”.. hur svårt ska det behöva vara att göra sej förstådd egentligen?? Bah. Här vänder man nästan ut&in på sej själv inne på spray’s tomteverkstad.. anstränger sej lite för att skriva en så rak å ärlig presentation det bara går. Allt för att i största möjliga mån undvika eventuella framtida fallgropar. Så här såg den ut dårå:

~ Beskrivning ~

Är du en upptagen man redan? Bara ute efter en kk? Eller ung nog att vara min avkomma? Seså. Sjas! Vandra vidare då, tack. Du hittar säkert nån som är intresserad av dej.. men inte här.. *vinka* Bye bye! Såja. Där försvann (förhoppningsvis) 75% av utbudet här inne.

Jahaja. Såå.. vem är då jag som sitter här å är så knusslig då? *s* Tjaa.. bilder finns att beskåda i fotoalbumet. För övrigt är jag både hel å ren.. å har inga gamla skelett som spökar i garderoben. Väntar bara på att nån trevlig karl ska upptäcka vilken perfekt liten hemmafru jag skulle kunna bli? Tills dess roar jag mej själv på egen hand.. =o)# Får mig att skratta högt #

Oggy&Kackerlackorna.. South Park.. Simpson.. Family Guy.. Kalle & Hobbe.. skadeglädje.. *ärsch da.. skoja ba*.. *s*.. vardagshändelser.. snordyvlarna mina.. jaaa.. listan kan nog göras oändlig? Skrattar man t.o.m åt sina egna skämt.. har man inga större problem att hitta små glädjeämnen här i livet.. *ler*

# Får mej att bli intresserad #

Självdistans.. humor.. intelligens.. gitarrklink.. skicklighet.. humor är bra!.. *ler*.. å gärna att kunna använda truten till annat än att bara prata strunt med.. *ler glatt med alla läppar som bara går* Eller.. *ehörrkk*.. hoppsan? Menar ju såklart vara mysig att PRATA med! Så menar jag. Inget annat. Promise.

Jamenduser. Du BEHÖVER faktiskt inte vara 198 cm muskler! *ler* Nä. Räcker gott om du kan spela gitarr.. är snygg å barnkär.. tycker om att laga mat.. å kanske vill kosta på mej en.. tjaa?.. söderhavsö eller annat litet krafs emellanåt.

Ärsch.. *skrattar*.. va fan. Det där blev inte rätt. Lite seriöst istället då? Ge mej en trygg famn att krypa in i.. evig kärlek.. ett lugnt liv som hemmafru.. å lite kli på ryggen ibland. Låt gärna mej bestämma vart alla skåpen ska stå.. (jaa.. jag tycker om att renovera å flytta omkring på möbler ibland.. ok?).. men slippa rensa alla äckliga avlopp. Ta hand om maskinparken i utomhuset (bilskrällena).. så sköter jag om den inomhus (datorerna).. å resten av markservicen. Kom hem å krama om mej efter jobbet.. viska att du älskar mej innan vi somnar.. så är jag din för evigt. Peace of cake.. eller hur? =o)

Dåså. Då har vi rensat luften lite. Fortfarande nyfiken? Välkommen in!


Det här gör mig varm: Det här gör mig kall:
1. Samhörighet 1. Minusgrader
2. En kärleksfull blick 2. November, december
3. Maggropskänslan 3. januari, februari, mars
4. .. när man VET.. 4. julmögel.. å vintern..
5. att man hittat rätt.. 5. .. nämnde jag den?Så långt allt väl. Men.. vad får jag för roliga gensvar nu då? Tjaa.. MrX, 38 år, tycker jag borde tänka på att.. “friden kommer inifrån, sök den inte utanför..”

Hahaha!! Nämen hallå där.. vad säjer du f’nåt? Det är inte FRID jag söker. Det är en KARL. Både jag å mitt liv är redan så fridfulla vi kan bli. Så det så. Den dan jag vaknar upp å är stillsammare till sinnet än så HÄR.. då har jag legat å dött under natten! Sen må min insida vara hur lugn å fin å innehållsrik som helst. Men hur mycket jag än rotar runt där inne.. lär jag ju inte hitta nån karl där i allafall. Så jag får allt ge mej ut å leta utanför mina gränser.. om jag nu ska hitta nån innan jag dör av ålderssvaghet..

Till unge HerrX, 25 år, som skrev.. “kom hit?”.. säjer jag bara: - Analfabet! Lär dej läsa..Så. Nån som törs sätta pengar på att jag lyckas hitta min drömgroda där inne? *s*

klickbar bild

Wohoo! 5 pratglada har sagt nåt om “Envägskommunikation”
 1. Lordpeter meddelar att:

  Liten risk … Det är inte sprayen som lockar fram … Stället heter e-kontakt :)
  Det är där jag har blivit funnen av en  ursnygg vacker kvinna - som jag inte ens kan  prata med rätt upp å ner :D … men träffas ska vi! Snart! Resan betald!

  Haha! Galenpanna. Lär ju knappast vara nåt för mej dårå. Föredrar allt att ha mina kommunikationsproblem på svenska jag. Kan vara nog så kinkigt att göra sej förstådd hos det motsatta könet.. utan att behöva krångla till det ÄNNU mer..*s*

 2. Vera meddelar att:

  Tja, om du hittar din drömgroda vet jag inte… men kanske en slempropp? :roll:

 3. vildrenen meddelar att:

  Tack för det fina priset. Jag ska börja leva upp till det. Snart… :-)

 4. Laila meddelar att:

  Tror också mer på slemproppar än drömgrodor. Möjligtvis mardrömsgrodor då…
  Jag har oxå försökt liknande (inte spray då, men andra) och det är FÖRVÅNANSVÄRT många som har sin annons inne, men inte betalar=de kan inte ta emot svar eller svara själva. Bara skicka såna där gratisflirtar! Som alltså inte leder nånstans eftersom de inte kan svara… Så nu har jag slutat betala jag med och annonsen ligger kvar enbart för att jag inte orkat ta mig besväret med att plocka bort den…
  Men jag brukar roa mig med att läsa eventuella svar jag får ibland för att se om det är nåt intressant - det är väl så alla de andra resonerar också! Men icke!

  Men LYCKA TILL! Du kanske inte är så kräsen som jag!!  :cool:

 5. hans d meddelar att:

  Lite sent att lämna intresseanmälan!?

  Hm. Typ en sisådär 30 år, menar du? *s* Men visst. För mej får du mer än gärna göra det! Misstänker dock att frugan din skulle vilja ha ett ord med i laget där.. :)

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se