Roten till det onda

Postat måndag 22 december 2008 kl 15:43 av Kvastskatan

Sedärja! Nu går det både att bläddra runt i blogghelvetet å kommentera skiten igen. Tog sin lilla tid att komma på vad det var som felade den HÄR gången. Men.. nu har jag blivit en erfarenhet rikare.. å vet nödvändigheten av att ha en fullt fungerande .htaccess..

välanvänd viloplats

Den erfarenheten ska jag ta med mej till graven nu tänkte jag. Gräva ett stort dike i sängen.. å begrava mej under alla fjorton kuddarna. Farväl världen. Återkommer väl om jag nånsin får lust att kliva upp igen..

klickbar bild

Wohoo! 8 pratglada har sagt nåt om “Roten till det onda”
 1. Lordpeter meddelar att:

  Men tjohej tanta! Tänk på allt det positiva här i livet … Som t ex att nu har jag bara morgondagen kvar att jobba … Sen är jag ledig i 5 dagar … jobbar 2 dagar … ledig två …. jobbar en dag … å ledig två igen :D … Underbart! Så på 2 veckor kommer jag bara att få lön för 1 vecka … mindre bra *s*

  Sen leder du ju bloggligan med närmare 80 klick … Det är inte så dåligt det heller!

  Å hittar du bara rätt på fartvidundret så kan du ju fräsa iväg å vara lite sällskaplig - oavsett hur harmynt du blivit!

 2. Lilltroll meddelar att:

  Ja här har man försökt kommentera minsann… men se det gick ju inte alls det. Tur att du är listig nog att räkna ut felen i alla fall. Själv hade jag sannolikt förpassat datoreländet ut på altanen - i bästa fall! I värsta fall till återvinningsstationen eller något i den stilen. Nä, tålamod é inte min grej!
  Skulle bara påstå att du knappast är ensam om selektivt minne och just parkeringar av modell större är min mardröm också. Listig idé - på med takboxen. Hmmm… har du någon aning om hur många som åker runt med sån? Och så ska jag ju komma ihåg hur just min ser ut också - nä, funkar inget vidare det heller även om urvalet blir nåååågot mindre!
  Ha det gott!

 3. Rebecca Utan Räkor meddelar att:

  Erfarenheter är överskattat,
  Man klarar sig bra ändå.

  Och nu är helgen över. För den här gången.

 4. Naken meddelar att:

  Jag förstår hur du känner. Brukar sova bort en hel del tid. Om det inte finns nått roligt att se fram emot så finns det ju heller ingen anledning att gå upp.
  Kul att du gillade saffransbullen och julkorven. Tyvärr blev inte lussandet som jag hade tänkt mig. Vi fick besök av en mini-människa under lucia så jag och Nude lussade för dammråttorna under sängen i stället.

  Tass och god jul/ Naken

 5. - ©H@sselgren™ - meddelar att:

  Jag håller tummarna att du återvänder snart!

  Alla utstående delar räknas fortfarande som tummar? *hoppas*

 6. buzan meddelar att:

  jahaja.. det var det berodde på att jag inte kunde skriva något i inlägget om din stora trut. Nu är det fösent för jag har glömt bort vad de var, som var så skojigt .. som jag tänkte skriva… men ja, du vet hur hopplösjag är.. måste anteckna allt så jag inte glömmer det. Vadå? Nu hörde jag inte vad du sa.. något med åldern… nää.. då borde det ju ha drabbatäven dig ;)

  Ska se om jag hittar på det där mejlet med biljetter till partybåten.. medans jag kommer ihåg det…

  kolla in detta: http://www.tallinksilja.com/sv/special/ticnetJulklapp.htm

 7. trollpackan meddelar att:

  Inget är raderat ännu..bloggen verkar ha överlevt;)
  kramen

 8. vildrenen meddelar att:

  *nynnar*: sudda, sudda, sudda, sudda bort din sura blogg….

  *host* Ja, alltså inte SÅ. Menade jag inte alls. *skrattar*
  Du har väl inte hunnit sudda, utan istället varit ute o sprungit på ICA Maxi’s parkering.

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se