Stor i truten

Postat måndag 22 december 2008 kl 09:23 av Kvastskatan

För det mesta är det väldigt smidigt att susa omkring i ett litet fartvidunder. Aldrig några problem att hitta en parkering. Man får plats överallt. Största problemet brukar vara att hitta raketen igen.. var i allsin dar det nu var jag ställde ifrån mej lillfjanten nånstans?? Sånt kan jag hålla mej sysselsatt med ett bra tag ibland. Har tydligen utrustats med otroligt selektivt minne. Kan med lätthet hålla en shoppinglista på ett par kilometer uppskriven i huvet.. sjunga med i gamla texter som jag inte ens VILL kunna.. eller komma ihåg gamla telefonnummer som inte varit aktuella sen artonhundratalet. Mjodå. Sånt trams går bra att bläddra fram i minnesarkivet misann.. men fan inte vart jag ställde ifrån mej bilskrället för mindre än en timme sen!? Ohh noo! Då ska huvet läcka som ett såll..

Därför har jag utvecklat en viss förkärlek för Ica Maxis parkering. Där har nån snilleblixt skyltat sektionerna med olika djur.. så när man kliver ur bilen kan man gå å memorera halvhögt för sej själv: - “Kom ihåg att du är en gås.. kom ihåg att du är en gås..”

Fast nu var det inte DET jag skulle berätta om. Det där är ju nyheter som hör gårdagen till.. å sånt överlåter jag till gammelmedia att pyssla med. Tänkte istället upplysa om vilka allvarliga brister i funktionalitet min kropp uppvisar för tillfället. Delge omvärlden hur stor i truten jag gått å blivit på gamla dar! Japp. Gapade lite för mycket tydligen.. å då sa det.. “RITSCHRATSCHFILLIBOMBOMBOM!”.. ute i högra mungipan. Japp. Hela käften sprack upp i ett stort leende. Så nu sitter jag här å ser löjligt glad ut. Som om hela världen vore en enda stor pipleksak.. trots att jag surar å lätt kan hålla mej för skratt. Basattnivet. Skenet bedrar. Tro inte för en sekund att jag är lika glad som min kropp låter påskina! Så nu är det jag som kniper ihop truten tills jag självläkt.. å förhoppningsvis ser ut som folk igen..

Dynga!

klickbar bild

Wohoo! 6 pratglada har sagt nåt om “Stor i truten”
 1. Lordpeter meddelar att:

  Harmynthet har jag för mig att folk föds med! Å att dom flesta lyckas få en operation så att dom bara ser liiiite Kevin Spacy ut efteråt… Men att vara dryga 40 bast å helt plötsligt få det????

  Varför måste du vara så attans unik?

  Äh. Harmyntan sätter sej väl mitt på läppen den? Den biten är fortfarande intakt på mej. Jag spräckte ju högra mungipan när jag fällde upp truten på vid gavel. Blek är jag oxå.. så jag ser snarare ut som.. Jokern? Kul jul.

 2. Lordpeter meddelar att:

  http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/article1722612.ab

  Haha … ta upp kampen :D

 3. Pumpan meddelar att:

  Du verkar va i högform idag. Det här va ett av bästa jag läst på länge. Hoppas du kniper ihop truten ett bra tag och meddelar dig till omvärden genom bloggen istället.

  Ser fram emot nästa inlägg

  Kan väl knappast kallas för högform när huvet spricker på den ena ledden.. å läcker på den andra? Men tack ändå. Gör visserligen mitt bästa för att läka ihop.. men får väl fylla på här med mitt äventyrsfyllda liv så länge. Rean börjar ju snart. Då blir det säkert fler rafflande utflykter till stadens varuhus om inte annat..

 4. Patrik meddelar att:

  Va? Gapade du så att munnen sprack?
  Så du blir “The Joker” i jul? :)

  Japp. Kvinnor kan! Min karriär som Nya Jokern kan härmed inledas. När jag nu visat mej så jäkla kunnig finns ju inte så mycket annat att välja på.. när fejjan envisnas med att börja krackelera redan vid 43 års ålder..

 5. vildrenen meddelar att:

  Vi var minsann på Ica Maxi i Uppsala o handlade i lördags kväll, men inte såg jag några fina skyltar. Å andra sidan finns det garanterat ingen med ren på?

 6. Vera meddelar att:

  Men stackare! :no: Fast jag har ett bra “användningsområde” för en mun som inte håller i gångjärnen, SKRÄMS på mellandagsrean så du får allt du vill ha?! :P

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se