Fotriktigt handlande

Postat lördag 14 mars 2009 kl 18:23 av Kvastskatan

.. eller.. “Konsten att sko sej - på Mamma bekostnad”


Läste Dagens Horoskop. Där stod: .. “bla bla.. du söker spänning.. lyckotal sex.. bla bla”..
Borde istället stått: “Göm dej. Tejpa för munnen. Din kropp försöker ta livet av dej idag!!”

Bara å inse att min kropp försöker göra sej av med mej! Verkar som jag har tröttnat på mej själv. Vad var det annars som fick mej att öppna truten vid helt fel tillfälle.. å utan vare sej hot eller yttre våld frivilligt gå med på att åka å köpa nya SKOR åt äldsta skatan??

Inte var det jag i allafall….


Mjodå. Det är alltså dags för föräldraromantik på hög nivå här igen. Eller snarare låg den här gången. Väldigt låg. Typ i höjd med.. fotknölarna? Bokstavligen. Så. Om du nu inte hunnit tillverka några såna där mycket mindre människor ännu.. låt mej då genast klargöra/ avskräcka/ förtydliga en sak redan nu. Att dessa förkrympta underverk kommer att vara det bästa du nånsin skapar under hela din livstid. Förhoppningsvis. Om du så skulle bli hundrafemtio år kommer dom ändå att vara själva kronan på verket. Så är det. Så se till att göra det rätt. Du ska dras med din avkomma i många år antagligen..

Jag gjorde mitt bästa. Trodde jag. Men.. man är ju inte mer än människa.. (tydligen?).. å ibland så lär man inse.. om än ytterst motvilligt.. att naturen inte är så där alldeles perfekt alla gånger. (Jaja. Visst. Kunde lika gärna ha skrivit JAG här.. men det lät inte lika bra på nåt vis).. *s* Men nu ska vi inte gå in närmare på mina eventuella fel å brister.. utan åter till sakfrågan. Det finns alltså utrymme för misstag här i världen. Det KAN gå snett med det mesta ibland.. å så även i själva skapelseprocessen..

Idag var en sån där dag då man begrep det. En riktigt insiktsfull dag..

Japp. Har alltså flängt runt med äldsta skatan för att inhandla skor. Å nu pratar vi inte om vilka skor som helst.. utan om ett par svarta GYMPASKOR. Vaddå? Lät det inte märkvärdigt alls?? Nää.. just det. Men vänta bara.. det blir värre än så..

Som förälder får man ibland uppleva gyllene stunder som antagligen är det närmaste paradiset på jorden man kan komma. Lyckan att se di där små ögonen tindra ikapp med himlens alla stjärnor. Att få höra det allra hjärtligaste av skratt bubbla ur den lilla kroppen av ren å pur glädje. Eller bara att känna hur dom där knubbiga små armarna korvar sej runt halsen på en å delar ut världens mysigaste kram.. levererad med ett: -”Jaa älskar däjj Mamma!”..

Lyckosekunder. Dagliga små under. Som på ett ögonblick förvandlar den grå vardagen till mirakelstunder. Som varken kostar pengar.. kräver nån form av planering.. eller minsta lilla ansträngning överhuvudtaget. Man behöver inte ens leta upp dom.. utan underverken bara dimper ner i huvet på en. Kärlekstillgångar som får den fattigaste att känna sej rik!


Men.. det här var inte en sån stund..

Detta lite lätt poetiska trams var inte ett dugg aktuellt i det här fallet. Det grävde jag fram från inombords nånstans.. bara för att belysa det faktum att det faktiskt finns nåt positivt med dom små kräken ibland. Men sen växer dom å blir större. Får inte bara finnar å flottigt hår.. utan även en egen vilja. Såna behöver nya skor ibland när dom gamla har gått sönder. Sen att det redan FINNS hundrafjorton andra par i garderoben.. betyder ju inte att dom går att använda bara för att dom är hela å fina? Nä. Det betyder bara att dom har helt fel färg å modefjong i år.. *väl insatt*

Jag har alltså skådat shoppingdjävulen i vitögat nu. För den som inte visste redan.. kan jag tala om att den bor i Uppsala. På Skopunken. Intersport. Stadium. Rusta. B&W. Wedins Skor. U name it. Den finns. Överallt. Där SKOR finns.

Jamenherreminjeee. Om det åtminstonde hade varit nåt MÄRKVÄRDIGT vi skulle ha fått tag på!? Typ en månlandare.. ett sunt förnuft till Fredrik Reinfeldt.. eller ett par enhörningar.. skulle jag väl ha förstått. Men.. ett par vanliga svarta jäkla gympadojjor!? Hur kan man lyckas göra det så krångligt?? .. !??!.. *häpnar* Ja se fruntimmer. Inte förrän SEX TIMMAR senare var uppdraget i hamn.. å ungjäkeln skodd å nöjd.. å JAG trehundra fattigare?? Hur nu det gick till?? *undra*

Men det var det fan värt för att slippa se fler skoaffärer..

klickbar bild

Wohoo! 2 pratglada har sagt nåt om “Fotriktigt handlande”
  1. Lordpeter meddelar att:

    Unameit? Vad är det för afffär? Är det nån slags datoraffär månne? UnameIT?  Var glad du för att hon hålls i normala storlekar - jag kommer ju sällan under 800:- när jag ska köpa gympadojjor … å då finns dom bara i vitt! Dvs dom är vita ett litet tag - sen är dom inte så vita längre! Så hon var sååå förståndig som valde svarta dojjor! Duktig flicka! Hon kanske tänker jobba svart?

  2. HD meddelar att:

    Livets små dumheter charmigt beskrivet.

    “Livets små dumheter”.. haha! Nu vet jag vad jag ska kalla “BARN” för hädanefter.. bwahahahaa!! Perfekt ordval! :D

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se