Korvstoppad avslutning

Postat lördag 1 januari 2011 kl 03:50 av Kvastskatan

Fick påhälsning av en fin korvgubbe tidigare idag. Han delade med sej både av sej själv å en påse smådjävlar. Har redan ätit upp hälften av di där små fanstygen.. (inte gubbkorven alltså.. den är kvar).. å gott var det! (Mjodå. Även gubbkorven var aptitlig! *s*)


Avslutade så året med att gråta en skvätt. Men skrattade desto mer. Har fått kramar å pratat med det förflutna. Sett fina fyrverkerier som lyst upp i vintermörkret. Sånt värmer i kylan. Haft ett bra avslut helt enkelt.

Nu sova sej lite.. sen kan det nya året komma. Jag är redo!


Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se