Nyanserat beslut

Postat torsdag 15 september 2011 kl 12:51 av Kvastskatan

Men åhh så många fina saker det ska finnas överallt i LILA nu då!? Hujujuj. Räcker ju inte med att inhandla nån enstaka pryl med det här väl tilltagna utbudet. Får ju lust att inreda flera kvadratmeter här i denna tilltalande nyans. Minst! Men.. tyvärr skulle det nog skära sej ganska så rejält i alla rum sen jag fick det omtapetserat? Enda ställena kvar att gå lös på egentligen är köket eller juniors krypin. Men.. i köket passar det sej inte riktigt heller. Där har jag ju brunt/ grönt/ orange nu..

Hmm. Undrar om unge herrn skulle lägga in en alltför högljudd protest? Menar.. hallå! Det är ju inte ROSA jag kommer med i allafall..

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se