Notorisk lögnare

Postat tisdag 18 november 2014 kl 09:16 av Kvastskatan

Dagens visdomsord: -”Att uppfinna nåt är lite som att ljuga, ungefär. Man hittar på nånting som inte finns”.. haha! Det där ska allt far min få höra.. den lögnhalsen! Det har han ju mer än ett patent på att han är..


Tycker förresten att faderskapet kunde hitta på en klösbräda det går att skriva ordentligt på! Att knattra iväg över fyrahundra tecken i minuten är ju numera ett minne blott sen den dära knappsatsen försvann. Får istället vara glad om jag lyckas övertyga det tekniska lilla vidundret att peta upp hastigheten i fyrtio tecken på en kvart. Resten av tiden går åt till att rätta rappakaljan som den envisnas med att ändra till hela tiden. Lär ju skriva om minst vart tredje ord för att slippa framstå som försöksutskriven eller fullständigt obegriplig. Visst. Nog för att jag är kvinna.. å såna är menade att älska, inte förstå sej på!.. menvaf.. kanske inte helt på T9-nivå ändå..

Wohoo! En pratglad som sagt nåt om “Notorisk lögnare”
  1. HD meddelar att:

    Ärligt, roligt ock äkta!

    Tack du. Finns några få kvar av oss som fortfarande försöker vara det.. trots att omvärlden gör sitt bästa för att man ska tappa tron på det mesta å ge upp om resten. Sen om det är envishet eller ren dumhet.. det kan vi låta vara osagt.. *s*

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se