Ljudlös färd

Postat lördag 3 oktober 2015 kl 04:38 av Kvastskatan

Hmm. Satt i bilen tidigare idag å förbannade både högt å lågt allt vad dagens uschliga mp3-spelar-teknik heter.. som kategoriskt vägrade befatta sej med allt vad god ton heter, å inte lät mej lyssna på bra musik.. WTF lixom!?.. utan istället bara visade upp underliga hieroglyfer på displayen. Råkade visst muttra nåt där om små skitjapaner oxå.. som aldrig kan tillverka saker som håller. Men ge mej min musik då era jäkla otekniska marodörer!!

Ja. Ända tills jag kom hem igen dårå.. å upptäckte att jag visst hade råkat fått med mej den andra mp3-spelaren.. den som jag har lagrat en massa dokument å bilder på istället..


Så. Kanske var aningens förhastat att förbanna hela Asien.. men.. nu är världsordningen återställd.. å jag har tagit alla små gula män till nåder igen..*s*

Wohoo! En pratglad som sagt nåt om “Ljudlös färd”
 1. HD meddelar att:

  Sparka inte ner på döda ting.
  I många fall är det användarfel!
  I supportärende testa alltid användaren om han har RTFM!
  Read The Fucking Manual!

  Kul att se din blogg vid liv!☺

  Äh. Jag sparkas inte. Jag INFORMERAR! Dessutom är det ett tillverkarfel!!.. så den ansvariga teknikern kunde gott haft sej en känga eller två.. om jag nu hade gjort det. Missförstånd hade helt kunnat undvikas om det visats .doc på displayen istället för plingplongtecken! Sådetså. Men.. storsint som jag är.. har jag ändå strukit ett streck över hela händelsen å förlåtit deras tillkortakommanden. Så. Nu vänder vi blad å går vidare. Ok?

  Kul att det är liv i dej! :)

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se