Oväntat besök

Postat söndag 4 oktober 2015 kl 08:28 av Kvastskatan

Sömnlös. Drömlös. Aningslös. Vad gör jag vaken nu? Vad fan var det som kröp runt på min arm nyss!? Varför tittade jag inte vart det otäcka krypet flög iväg nånstans när jag råkade sopa till den så där rent spontant?!? Ligger den här i samma säng som JAG nu?!?? Huäck!?

Frågorna bubblar..


Nog för att jag kan pipa ibland om att det blir aningens trist att alltid ligga här mol allena å drälla jämt.. men inte tusan var det då sånt DÄR obehagligt sällskap jag ville ha!! Då är jag då hellre utan. Uhh.


Nä. Men den här åsnelika varelsen däremot.. han skulle få röra både armar å ben å allt där emellan.. utan att jag rent reflexmässigt gjorde mitt bästa att försöka sära på oss medelst våldsamma å helt okontrollerade kroppsrörelser. Tvärtom. Skulle gladeligen välkomna.. å kanske t.o.m. hålla fast för tid å evighet istället? Skulle det mumlas fram nån svag protest där mellan lakanen.. så har jag ju fått tips om hur man kan åtgärda det i filmen Lida.. *s*


Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se