Att sätta stjärnglans på tillvaron

Postat onsdag 21 oktober 2015 kl 20:29 av Kvastskatan

Här är det livat.. här är det glatt..  här är det blommor i mormors hatt! Eller ja.. inte riktigt ovanpå huvet dårå.. men närapå iallafall. Den där blåklockan sitter väl snarare i nyllet..

Jomenjust. En annan glider ju omkring som en riktig blomsterkvast nu.  Tjusigt värre. Det är ju helg så.. jag livade upp tillvaron tidigare idag med att nästan slå knockout på mej själv? Mjoho. Så kan man visst göra om man vill ha lite mer spänning å äventyr när man uträttar sina husliga bestyr. Att diska ur den där plastiga grönsakslådan som ska stå längst ner i kylen är ingen lek inte! Tog i lite extra med diskborsten för att få bort en ytterst envis fläck.. (som senare visade sej sitta på andra sidan).. å slant till rätt vad det var. Det var väl ungefär i den stunden det övergick till blodigt allvar istället. För upp for den jäkla kamikazelåddan i 180.. å tjonglade till mej rakt på näsbenet så jag såg både stjärnor å månar å fan ett par andra galaxer oxå tror jag. Herregud vilken fullträff jag fick in på mej själv! Så. Nu kan jag inte bara ståta med att ögat står i full blom trots att det är november snart.. utan har även en egenhändigt tillverkad bula strax under ögat. Schnyckt minsann!

Jo. Slika partytrix är vad jag sysselsätter mej med en lördagskväll som denna. Man har inte roligare än man gör sej!Fast.. kanske borde frisera sanningen en aning om nån nu skulle få för sej att fråga vad som hänt med näbben min? Låter ju betydligt coolare om jag med fara för eget liv ingripit i ett slagsmål.. typ.. istället för att ha knycklat till den med en plastlåda helt på egen hand…

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se