Eldigt fruntimmer

Postat söndag 25 oktober 2015 kl 19:49 av Kvastskatan

Enligt Harry Amsters artikel i Svenska Dagbladet idag.. så ska 17 asylboenden ha brunnit i år utan att polisen har lyckats gripa eller hittat en enda skäligen misstänkt för dåden.

Hm. Märkligt? SVT har visst inte riktigt samma uppfattning i den frågan. Enligt inslaget som visades 13 oktober dömde Skellefteå Tingsrätt den afrikanska tanten till två års fängelse för att ha tuttat eld på rummet sitt

Tänk så olika nyhetsrapporteringen kan se ut när närminnet inte riktigt hänger med..


Men hur var det nu.. var det inte SD:s fel att dessa anläggningar flammar upp å används som tomtebloss överallt? Kan verkligen denna asylsökande eritreanska anklagas för att ha hunnit bli så pass politiskt engagerad redan.. att hon gett sej ut på detta fackeltåg för sin övertygelses skull.. eller.. kan det finnas helt andra orsaker? Vill man ha lite mer klarhet i frågan så har Pettersson’s gjort en betydligt tydligare å mer rättvisande sammanställning av de senaste 23 bränderna än vad SvD vill få det att framstå som: Media rapporterar inte sanningsenligt om bränderna


Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se