Dödsföraktande smitthärd

Postat onsdag 28 oktober 2015 kl 17:45 av Kvastskatan

Meeen vilken otäck, liten snorunge jag sitter här med idag då. Urpakaja! För en stund sen riktade den försigkomna smittspridaren hela sin sjukdomsbild mot mej.. å avfyrade nysningen nästan rakt i fejjan min!? Jomen.. bluhurrk? Visserligen av misstag.. det var det. Men ändå lixom. Uääck!! Man undrar ju vart respekten för äldre tagit vägen..

En kvart senare kommer snorkråkan vandrandes ut i köket igen.. där jag står å röjer upp lite på diskbänken. Rycker snabbt åt mej största kökskniven.. å viftar hotfullt med den i luften. Upplyser den där mobila smitthärden om att.. “nu hållerurej på avstånd, gosse lilla.. ett steg närmare.. å jag kastar den HÄR på dej!!”

.. då viker sej tokfransen på mitten.. å asgarvar? Skrattar hysteriskt döden mitt i vitögat!??


Ja jag säjer då det.. *ruskar uppgivet på huvet* Nånstans gick det då helt snett med min barnuppfostran..

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se