Så här blir inga barn gjorda!

Postat onsdag 28 oktober 2015 kl 11:50 av Kvastskatan

Följande lilla episod utspelade sej för x antal år sen.. på den tiden när junior ännu inte hunnit bli speciellt insatt i (under)livets mysterier. Visst. Han hade klart för sej att den där pinken använde man till att slänga kissnödan i toaletten med.. å även att tillverka småkryp med.. så småningom. Men that’s it. Det var så långt hans bristfälliga kunskaper sträckte sej vid denna ringa ålder. Han hade fått förklarat för sej vad storesyrrans kaniner sysselsatte sej med titt som tätt. Att det sprutade ut lite vitt klägg som kallades sperma efter ett tags jufsande.. å prickade det rätt så blev det början på ytterligare en massa små kaniner efter ett tag. Den lille mannen visste såklart att även människor blev till på samma sätt.. så själva skapelseprocessen var en helt naturlig företeelse som han inte tog nån större notis om. Inga konstigheter. Han kunde ju allt om det där redan..

Så gissa om unge herrns begreppsvärld tippades på ända alldeles.. när han en dag råkade få korn på pocketupplagan av “Allt om kärlekens nöjen” i Mammas bokhylla. Upptäckten fick den lille metervaran att göra väldigt stora ögon. Kanske inte riktigt för vad som stod skrivet däri.. (då läskunnigheten inte var så där alldeles på topp ännu).. utan snarare för bilderna! Japp. Inget överdrivet avancerat.. bara illustrerad lite här å var med ett antal svartvita teckningar.. men det räckte ju mer än väl för att unge herrn skulle bli invigd å få lite kläm på vad som hände å skedde ändå lixom.. *s*

Han hade nyfiket nappat åt sej den spännande boken å satt sej i ett hörn för att läsa lite i smyg. Men på sidan sjuttiotre insåg han att det fanns stora luckor i vad han fått berättat för sej. Så där kunde han inte hålla sej längre.. utan kom inkutandes helt bestört.. med andan i halsen å boken i högsta hugg:


-”Määän KÅLLA Mamma varåm jööör!? KÅLLARÅ!! Hon har ståppat in snåppen i MUNNEN!?! Åhh va.. ÄCKLIGT!!!

-”Nähädu, gosse lilla. Nu pratar du allt som du har förstånd till. Det där är inte äckligt alls. Verkligen inte. Tvärtom. Är en jättetrevlig sysselsättning om du frågar mej”.. säjer Mamma med ett stort leende å blinkar. Junior hickar till å tappar både haka å koncept alldeles. Tror inte sina öron.  kan man inte hålla på!?! Ögonen blir om möjligt ÄNNU större.. å repliken kommer som skjuten ur den lilla enmeterskanonen:

-”Va?? Har DU haft en snåpp i munnen OXÅ???? Ärunte riktigt KLOK!!?!?“..?!

-”Mjohodå. Klok som en bok.. haha! Visst. Kanske låter helt obegripligt i dina små öron nu.. men vänta bara en sisådär tio år till du. Då kommer även du att inse det roliga.. å att det faktiskt inte alls är så dumt”.. svarar Mamma.. som nu har ytterst stora svårigheter att inte bryta ihop av skratt alldeles.

-”NÄÄÄÄ! Ja tänkerå AAALLRI mer pussa på DÄJ!!! UääärrkkkKKK!!!!!!!! Nämen.. ÅÅÅHH!! .. ALLRI!!!”.. tjuter junior i hög protest när han inser att det är dagens sanning.. å hela det lilla ansiktet förvrids till en enda stor jättegrimas.

-”Nähänä. Det säjer du? Så mej vill du inte pussa på.. jag som både har tvättat ansiktet å borstat tänderna flera gånger sen sist. Men i vattnet kan du bada minsann.. där fiskarna simmar omkring å knullar hej vilt? Jomenjust. Gissa du vart DEN sperman tar vägen sen”.. svarar Mamma knappt hörbart.. då hon nu trillat ihop i en enda oformlig hög å kvider av skratt. Juniors min när informationen träffar hjärnan å sakta smälter in är helt obeskrivbar.

-”Så tänk på det du din lilla kvartsfigur.. nähähästa gång du badar ute i en sjö nånstans.. å råhåhåhååkar få i dej en kahahahaahaahahaallsuuup!!! …BWAHAHAHAHAHAAAA!!!!!!!!!!

.. å där hörs inte Mamma längre..


Slapp så svara på några fler intima frågor.. för där promenerade junior ut ur rummet igen

..UTAN att ta nån bokuschling med sej den här gången.. :P


Wohoo! En pratglad som sagt nåt om “Så här blir inga barn gjorda!”
  1. HD meddelar att:

    Du skulle blivi biologilärare! Blommor och bin för “halv”vuxna och “barnsliga”!

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se