Åksjukt värre

Postat tisdag 19 januari 2016 kl 19:57 av Kvastskatan

Finns det hjärterum så finns det stjärterum, heter det ju.. å det är då ett budskap som Uppsalabuss verkligen har tagit till sej.  Brukar alltid bli stående när det blir tvunget till att ta sej ner på stan medelst det alltid lika kärleksfullt knökfyllda kommunala färdmedlet. Men.. i morse hände det ytterst osannolika att det fanns säkert tio sittplatser lediga på bussen, om inte mer.. huh!?

Kan bara tolka det som att slutet är nära. Nog för att det är kallt å jävligt å onödigt mycket vinter nu för tiden. Alldeles oavsett om man befinner sej ute eller inne. Men.. skulle det nu inte bero på att flertalet av dessa numera ytterst f.d. bussresenärer har råkat frusit ihjäl i Uppsalahems snålt uppvärmda igloosar under natten som var.. så går det antagligen en ebolaepidemi här i krokarna. Exotiskt värre.


Visar sej väl imorrn om jag lever eller inte..

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se