Urartad historia

Postat torsdag 21 januari 2016 kl 04:16 av Kvastskatan

Vem bryr sej om vad framtiden har i sitt sköte? Det räcker gott å väl med att jag ska hålla reda på mitt eget! Så brukar ju jag tänka.. men det finns tydligen dom som tycker att det vore att begränsa sej alldeles för mycket å vill ta det hela ett steg längre. Jag nöjer mej iallafall med betydligt mindre äventyrliga saker i mitt underrede än sånt här:


Sökes: Kvinna som vill föda fram en grottbebis

George Church, 58, är en ledande forskare inom genetik och professor vid Harvard Medical School. Han har lyckats ta fram DNA från fossila ben som tillhört en neandertalare, urarten till människan som dog ut för mer än 30 000 år sedan, och är nu på jakt efter en surrogatmamma som kan hjälpa till att vrida tillbaka tiden. Han vill nämligen låta föda en neandertalarebebis.

– Jag behöver bara en äventyrlig kvinna, säger forskaren George.

Intressant för nästkommande syskon att presentera skapelsen:

-”Hej. Det här är min.. *ehh*.. syrra.. eller bror.. eller….. nåt?”


Kanske lika bäst att det tillverkas en av varje sort.. om det nu lix ska experimenteras. Taskigt läge bara.. om dessa två nu inte skulle finna varandra speciellt attraktiva.. med tanke på det aningens minimala utbudet av artfränder dårå.. *s* Är den nu så intelligent som det misstänks.. lär den knappast vilja para sej med en vanlig människa heller.. utan hellre dö ut igen. Risken finns ju att det blir en politiker. Eller rödstrumpa.

Kanske därför dom försvann en gång i tiden? Tog sig själva av daga för att di inte orkade leva vidare längre? Märkte väl redan då vartåt det barkade med mänskligheten..

Wohoo! En pratglad som sagt nåt om “Urartad historia”
  1. Peter Jakobsson meddelar att:

    Ska man tro sagda rödstrumpor är väl alla barn av manligt kön redan neandertalare?

    Haha! Mjo. Men finns ju inte nån psykvård att tala om längre.. så det är väl bara att vänja sej vid alla försöksutskrivna med vaneföreställningar som irrar omkring helt felmedicinerade..

    .. å andra sidan finns det ju galenpannor som sitter i månader å omvandlar hela sin skivsamling till mp3:or med en p75:a till hjälp.. *s*.. så vi ska nog vara glada att inte alla dårfinkar blir satta bakom lås å bom!

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se